fredag 9. oktober 2015

Tarifflønn 2019 butikk

DE NYE MINSTELØNNSSATSENE. Unge arbeidstakere år kr 1173. Begynnersats voksne (år). Butikkmedarbeider , 114 114 1553. Ferge kioskmedarbeider, 114 114 1553. Kiosk, 114 11.


Dette er snittet på tvers av alle butikkmedarbeidere. I Norge er det ingen generell minstelønn. Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns- o. I stedet har hvert yrke gjerne en egen tarifflønn som forhandles fram av. Tommy, år, butikkmedarbeider i en selvstendig dagligvarebutikk.


Og om jeg fikk million for en dags jobb, så ville jeg gjort ganske mye rart. Hva tjener ungdom i butikk ? Her er det du trenger å vite for å finne riktig lønn. Først, lønn er en avtale mellom arbeidsgiver og arbeidstager. Det er ingen generell . Resultatet effektueres med virkning fra 1. På mandag overleverer LO sine krav i årets lønnsoppgjør, til NHO. I går forhandlet HK og arbeidsgiverorganisasjonen Virke om et lønnstillegg.


Siste nytt om lønnsoppgjøret ditt. Søk i tariffavtaler eller se oversikt over avtalene Fagforbundet er part i. Nyheter om lønn og avtaler. Lønnsregulativet i finans gjelder fra 1. Lønnstabellen viser hva du tjener pr. Jeg lurer på om jeg har riktig lønn!


Jeg er år gammel, og har nå jobbet i coop prix som deltidsansatt i litt over to år. Kontoroverenskomsten . Hvor mye er det vanlig å tjene i ditt yrke? Her er en oversikt over gjennomsnittlig månedslønn i nærmere 4ulike yrker. Stein Erik Hagen venter amerikanske tilstander for norske butikker. Her driver sexklubbsjefen erotisk butikk – i kjelleren betaler menn for å . Alle skal ha ei lønn å leve av.


LO er opptatt av at alle ansatte skal få sin del av kaka i form av økt kjøpekraft. Du skal ha lønn under opplæringen. Eksempelvis tjener lærere i grunnskolen 42. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


Nå er det snart sommerferie og det er sikkert mange av dere som har en sommerjobb eller har lyst på en. Her har vi samlet informasjon du trenger for å være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg