mandag 12. oktober 2015

Hva kaller man vitser

Hva kaller du en samisk ekskjæreste? Hva får du dersom du bråker med internett? Eksempel: Det var en. Hvem ringer man om man har et ødelagt toalett?


Hundrevis av tørre, blaute, teite, morsomme og elendige vitser tikket inn, og jeg har.

Vet du hva man kaller en hund med falske tenner? Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser ! Hva er likheten mellom Plantasjen og Galtvort? Hva heter Kinas rikeste person ? Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt?


Tørre vitser for store og små - og noen morsomme. Presten fant en død gris i veikanten, og ringte politiet å fortalte om hva han hadde funnet. Politiet svarte spøkefullt: jeg trodde dere tok hånd om de døde.

Skikkelige tørre vitser. Oh man , says the bartender. And that blinded you? ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN,SÅ HVIS DU IKKE LIKER DETTE.


Menneskets beste venn har fire ben, og kalles soffa. Man setter seg bak et tre og lager gulrotlyder. Jeg vet hva du mener, sier Torbjørn. DelPaca: Vet du forresten hva man kaller et badebasseng på en Downs- institusjon?


Det er sidene for dem som liker vitser av litt eldre årgang. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove . Har du en vits på lur? Skriv inn dine latterlige vitser i kommentarfeltet under.


Kanskje din vits får heder og ære neste gang! Hvor kan vi lese eller høre. Hvis gruppa er liten, kan man ta flere runder.

Snakk sammen etterpå om hva. For å huske hva en liten. Vi fikk svar fra Per Inge Torkelsen som kaller seg for komiker og.


Ordet vits kan bety mening, verdi eller poeng i setninger som hva er vitsen med. Ironi, det vil si å mene det motsatte av hva man sier, er for eksempel et vestlig . Det er viktig å ikke ta livet altfor alvorlig hele tiden, selv hvis man arbeider. Uansett hvor langt man kaster ballen vil den komme tilbake hver gang. Jeg lister opp ett par tørre (ordspill-) vitser som jeg kommer på nå, og spør om det er.


Men hva kaller man man en et Jehovas vitne pa kinesisk? Endelig en god unnskyldning til å pøse på med mine kineser- vitser fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg