tirsdag 13. oktober 2015

Prisliste frisør

Våre klippepriser inkluderer vask, styling og rådgivning tilpasset ditt hår. Våre Juniorer og Stylister er under . Farging:Fargepriser blir bestemt av mengde farge som blir brukt i behandlingen. Vask og føn på kr 39- kommer i tillegg.


Få et overblikk over prisene på de forskjellige tjenestene vi tilbyr. Alle priser er frapriser og er inkl.

NB: For hår som krever mer farge enn . Hhar ettertraktete frisører som alltid er oppdatert på det nyeste innen hår og trender. Vi tilbyr alle typer frisørtjenester for dame, herre og barn. Vi har sjekket prisene hos et utvalg frisører i Stavanger og Sandnes. Rangert etter startpris på dameklipp, fra høyeste til laveste pris : . For å ivareta hårets kondisjon og farge anbefales det å gjøre en etterbehandling ). Avbestilling må skje innen timer før avtalt time.


Prislisten er fra priser.

Dameklipp, herreklipp, brudestyling eller hudpleie? Her finner du oversikt over våre behandlinger og priser. Kur med massasje, 350 . Bestilte timer må avbestilles senest dagen i forveien. Hvis timen er på en mandag er fristen for . Det er et vidt spekter av priser man kan finne på frisørtjenester i frisørbransjen.


MiTo har en rikholdig behandlingsmeny, og nå i den kalde årstiden anbefaler vi en deilig kur. Bra for håret og balsam for sjelen! Se spessivisert prisliste : Se på prisliste i salongen eller få veiledning og pris av frisøren før behandlingen starter eller når du bestiller timen.


Stuss av lengde og lugg, min, 5NOK. Klipp av lugg, min, 2NOK. Lærling som har et år igjen av læretiden, er inne i sitt såkalte produksjonsår, har samme pris som frisør. Lærlinger med reduserte priser er ikke tilgjengelig på . Vi er en moderne trendy frisørsalong som holder til i moderne lokaler på Aagaards Plass sentralt i Sandefjord. Vi er i dag frisører og lærling Våre frisører har . Inkludert vask og enkel styling på en time.


Sunt og vakkert hår.

Trykk på knappene nedenfor for å bytte mellom prisliste for vår salong i Oslo og salongen i Moss. Frisør Senior Lærling: Lærling fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg