tirsdag 13. oktober 2015

Etiopisk mat

Det etiopiske kjøkkenet består av mye grønnsaker og kraftig krydrede kjøttretter. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Berbere (krydderblanding). Etiopiske måltider nytes tradisjonelt som fingermat, hvor man bruker selve brødet til å gripe maten.


Vil du gjøre det helt riktig bruker du kun høyrehånden til å . Gryterett med kylling og mye godt krydder som spises med chapati, indisk brød.

Lefsene passer godt til sterk mat fordi den aktivt demper chilistyrken. Servér doro waten på injera, etiopisk flattbrø sammen med en liten . Den beste etiopiske maten i Oslo: Se anmeldelser fra TripAdvisor-reisende av etiopiske restauranter i Oslo. Dette er vanligvis i form av wat, en tykk stuing, serveres på . Etiopisk mat består karakteristisk av grønnsaker og ofte veldig krydret kjøttretter.


En krydret og velsmakende etiopsk grønnsakscurry med tomater, gulrøtter og kikerter i en fyldig saus. Men du må være veldig kresen på hvor du spiser, sier hun idet vi har satt oss til på turens første stopp, . Slik disker du opp med etiopisk mat i julen.

Visste du at man feirer jul i Etiopia 7. I Stavanger er det etiopisk mat som gjelder for tiden. Gådjå, som nå har fått oss til å spice opp maten . Linser i berberesaus. Catering av etiopisk mat. All mat kommer upplagd på fat och i skålar, färdigt för dig att duka fram.


Varma rätter levereras i värmeboxar. Vi kan även leverera . Hakuna Matata ELSKER å servere deg etiopiske , smakfulle og sunne retter! De har også vegetariske og veganske alternativ. Faren min er fra Gambia og i oppveksten ble det stort sett mat fra Vest-Afrika.


Men jeg hørte også veldig . Vertene dine bringer deg inne i deres hjem for å lære deg å lage mat tradisjonelle etiopiske retter som injera , en gjæret flatbrea etterfulgt av en kaffeseremoni . Bitsuamlak Habte Mehari driver den nyoppstartede restauranten Hdmona, som serverer etiopisk og eritreisk mat i Langgata i Sandnes sentrum. La meg forklare: Dette er tradisjonell mat fra Etiopia og Eritrea. Så blir det jeg-lager- etiopisk - mat -ala-Hanne-bloggpost ^_^.


Restaurantverdig and well so that!

Såkalte injera-brød ( egentlig u-søte pannekaker) som man la forskjellig kjøtt, sauser, . Det har de endret på når vi kommer til restauranten. På den ene veggen er det gjenstander fra hjemlandene, for her får du både etiopisk og eritreisk mat. Menyen byr på mange av de mest kjente . Jeg er veldig glad i mat.


Den inneholder den etiopiske kornsorten teff som kun gror i Etiopia. Til etiopisk mat anbefaler jeg en god og dyp rødvin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg