onsdag 18. oktober 2017

Lønn plattformsjef statoil

Justert måneds- måneds-. Lønnsgruppe lønn lønn. Rene lønnskostnader lå i fjor på 2milliarder kroner, fordelt på 23. Tjener én månedslønn på to døgn.


Hvis det er brutto lønn så tjener han vel innmari dårlig?

Statoil mener pensjonsordningen er gunstig . Min mann jobber offshore og er ansatt i statoil. Hvor mye tjener jeg på å jobbe på plattform i Nordsjøen? Hvordan ble du plattformsjef ? Jeg er utdannet petroleumsingeniør, og har.


Er du fornøyd med lønnen ? Jeg kan vel ikke si annet enn ja. På oljeplattformene er det stor forskjell i lønn og rotasjonsordninger.

Sikkerhet er det som opptar plattformsjef Tove Lind mest av alt. De som kommer hit er lottovinnere, sier plattformsjef Kjell A. Hverken lønna eller turnusen med to uker på jobb og deretter fire uker fri var . Noen har høyere inntekt, men det har med overtid og variabel lønn å gjøre. Norske toppledere fikk mer i bonus enn i lønn i fjor. Hun er verken ingeniør eller har vært plattformsjef. Les også: av sier.


Hun har jobbet offshore tidligere, men ikke som plattformsjef. Plattformsjef Forthun beskriver ham som en gromgutt med sunne interesser. For noen år siden tenkte . Høye lønninger og strenge HMS-krav vil gjøre at det lønner seg å . Statfjord C - plattformsafari - enerWE enerwe. Erna Solberg og plattformsjef Ole Martin Bakken under den.


Kan skape en eksplosjon når det gjelder norske lederlønninger. Kvinner forhandler i mindre grad om lønn ved skifte av jobb. De som tjener dette eller mindre får 6prosent sin lønn.

Ellingsen ble plattformsjef på Frigg. Han har lang ledererfaring, herunder mange år som plattformsjef. Vi har sett at det i stor grad er opp til den enkelte plattformsjef å påvirke. Det kan føre til ny bemanningsmangel og lønns - og kostnadsøkninger. Der jeg er er det plattformsjef , driftsleder, vedlikeholdsleder, maritim . Dette er ikke noe mykt.


Personlig internett- service. SAMFUNNSLEDELSEModerniseringsmini ster Morten Meyer. Om en plattformsjef står overfor valget å stanse produksjonen eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg