tirsdag 13. oktober 2015

Ryggfilet av hjort

Jeg skal be en del venner på god mat og drikke nå i høst. Til forrett vurderer jeg sånne små og sprø toasts (som fås kjøpt ferdig) med skiver av kokt egg og rød og. Her har du et forslag på en rask, enkel og god forrett. Alle liker pannekaker og derfor vil alle like denne forretten også.


Det er straks påske og da spiser man visstnok flere egg . Med ferske reker og hjemmelaget dressing er rekecocktail en nydelig forrett til sankthansaften. Prøv denne enkle oppskriften, den er knallgod! Her får du sunn inspirasjon til alle dagens . VILTGRYTE : En herlig oppskrift på viltgryte. Forrett Forretten denne helgen er saltbakt fisk. Operasjonen er såre enkel : Dekk fisken med salt og bak den i ovnen i omtrent en halvtime.


Lokalleie (når servering inngår), servering og enkel pynting inkl i prisene. Vi serverte som sagt reinsdyr i går, og hele menyen ble reinsdyrfilet med kastanjepurré, kirsebærsyltetøy, assortert sopp og en saus kokt på . Torsk med chimichurri. Hovedretten til nyttårsaften er kanskje i boks allerede? Blir det en ny runde med pinnekjøtt eller lutefisk?


Eller et beist av en kalkun med alt godt . Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Det tar det max minutter før du kan servere. Det fins mange oppskrifter på forretter , men en forrett kan med enkle råvarer og lite arbeid gjøres til virkelig ett mesterstykke.


Lurer på va dere her inne skal ha til forrett til bryllupsmiddagen. Menyen skal være preget av vilt , men det er ikke lett å komme opp med noen forrett ! Innlegg om Forretter skrevet av matogvinklubbensmak. Og litt (eller mye) matolje.


Krydderkokt kjøtt kan være forrett , hovedrett eller bare en liten snack, når en har. Jordskokken er for mange kanskje en ukjent knoll som bare finnes i de største matbutikkene og grønnsaksforhandlerne i landet. Et fat med bresaola passer perfekt til kveldskosen, som en lett forrett , eller som.


Stekt chorizopølse med eple og løk er en enkel tapasrett, som er langt fra enkel i smak. Retten kan brukes til tapas, men også som en enkel forrett eller smårett. I denne eksotiske viltgryta med sitrongress og kokos tar jeg den helt ut – og . Menyen består av en enkel og god fiskesuppe med salmalaks og krepsehaler til forrett. I denne enkle forretten har jeg tredd melon, spekeskinke og mozzarella på coctailsticks.


Da er det enkelt for gjestene å forsyne seg uten å . Stekt brød med røkt laks og dillkrem er en nydelig og enkel forrett som er god på smak. Enkelte retter er så gode at man ikke kan la være å spise dem. Helt sinnsykt magisk god.


En deilig gryte med . Denne viltgryten er en slik gryte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg