tirsdag 3. mai 2016

Hjortestek med soppsaus

Vi selger FAMILIE PAKKER med ELG kjøtt. Som inneholder steik, grytekjøtt, biff samt farse eller hakk. Har kjøtt av elg , hjort og reinsdyr. Selger elg , hjort og rådyr.


Det er ikke mulig å kjøpe dette kortet, gyldigheten gikk ut 10.

Det bugner ikke akkurat av elg og hjort i dagligvarekjedenes kjøttdisker,. Den viktigste arenaen for dette her i Norge er gruppa Salg og kjøp av. Kurset skal gi deltakerne kunnskaper og holdninger omkring salg av jaktmuligheter og tilgrensende verdier og. Kurs i ettersøk på elg , hjort og rådyr.


Gode briochebrød er nå i salg. Produktene vi har for . Vi pakker av og til en del mindre pakker med elg , dåhjort eller hjort.

Pakkene er på 3-kg og prisen varierer med innhold. Ung okse, 2- 3kg kl. Per dags dato er det flokk på rund 1hjorten på gård. Dyra blir foret med egen . Hvert år blir det påkjørt en del hjortevilt både på vei og jernbane i Grong, primært elg. Noe av dette kjøttet er fortsatt salgbart og skal kontrolleres av Mattilsynet . I tillegg kan du levere ferdig flådd og kvartet elg ved kontrollstedet på Smedstua, Dal.


Allikevel bugner det ikke akkurat av elg og hjort i dagligvarekjedenes. Statskog SF har jaktfelt i de fleste av landets fylker unntatt i Finnmark. Jaktfeltene ligger ved kysten, i skogen og opp mot høgfjellet og snaufjellet. Pengene fra salget går til inntekt til kommunens viltfon slik det gis anledning til . Elgkjøtt som omsettes (selges, gis bort, byttes bort etc.) . Er du ute etter viltkjøtt kan du kontakt oss her.


Mye av elgkjøttet brukes også til å lage våre populære pølser, elggrill og elgwürst. Felte elg , etter alder og kjønn (K). Under elgjakten har vi årlig ca eksterne jaktlag inne på eiendommen og hvert lag får en egen kvote.

Jakten leies ut til jaktlag på opptil 6 . Artikkelen er mer enn ett år gammel. Ulv og elg hører naturlig hjemme i de samme områdene, og de har tilpasset. Det er riktig at omsetning av elgkjøtt og salg av fellingsløyver genererer . ANDELEN ELG SOM OVERVINTRER HER PÅ KVIKNE HAR OGSÅ ØKT DE SISTE ÅRENE. Tidligere har vi fulgt.


Salg av elgjakt vil på bakgrunn av dette neppe gi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg