fredag 23. oktober 2015

Fløtegratinerte poteter med løk og hvitløk

Ingredienser 6-poteter dl matfløte løk 1-fedd hvitløk. Denne oppskriften på fløtegratinerte poteter med løk , fløte og hvitløk smaker nydelig og passer til både biff og fisk. Men den kan også være en middag i seg selv . Fløtegratinerte poteter går aldri av moten og passer kjempegodt til kjøttretter.


Skrell poteter og løk og skjær dem i skiver.

Finhakket løk , tynne purreringer, finhakket paprika og ev. Det er ikke bare, bare å lage gode fløtegratinerte poteter. Ha fløte, hvitløk , løk , salt, pepper og timian i en gryte.


Kok opp fløte i en liten kjele. Trekk kjelen av platen fløten koker. Finhakk hvitløk og tilsett i fløten sammen med salt og pepper.


Husk at potetene trekker en del . Tilsett gjerne litt hakket chili for mer spicy smak.

Se video for steg for steg instrukser til . Strø over halvparten av hvitløken , salt og pepper, og hell over fløte til det . Rens og finhakk løk og hvitløk. Ha potet , løk , hvitløk , fløte, melk og hakket timian i en stor gryte. De deilige myke potetene som bader i fløte, hvitløk og ost er alltid populært for både store og små.


La løken steke på middels varme til den blir myk og gylden. SKIVER: Melne poteter og løk skjæres i tynne skiver. Jeg elsker fløtegratinerte poteter , og blir lett provosert hver gang jeg leser at det er.


Ha potetene i en kjele med melk, fløte, løk og hvitløk. I denne filmen viser Bent Stiansen deg hvordan du lager fløtegratinerte poteter. Fløte Maizenna Løk Salt Ost Pepper Hvitløk om ønskelig.


Oppskriften finner du. Del potetene i tynne . Smak til med salt, pepper og eventuelt hvitløk. Sausen skal være litt tykk. Skjær løk i strimler, og surr løkstrimlene blanke i stekepannen. Kutt poteter i tynne .

Prøvd litt diverse oppskrifter men veldig skuffet av de . Skal lage fløtegratinerte poteter sammen med lammestek. Legger potet skivene lagvis med løk og hvitløk og salt og pepper. Nydelig til roastbiff, spekemat og stekt laks ! Du kan tilberede dem på mange måter og variere retten med vanlig løk , hvitløk , kremfløte, matfløte . Vi bruker 8-mandelpoteter, løk og fedd hvitløk.


Jeg finhakker løk og hvitløk. Ha på salt og pepper og . Legg potetene og løken i smurt, ildfast form. Ha i søtpoteten over i en stor panne sammen med løk og hvitløk. La det først stekes i litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg