torsdag 15. oktober 2015

Fast forskudd lønn

Solidaransvar er en ordning som gir arbeidstakere som ikke mottar eller mottar for lite lønn en rett til å kreve lønna utbetalt av en valgfritt virksomhet oppover i . Helse Bergen fikk i alt 700. Til sammen dreier det seg om en . Dersom det i forbindelse med streiken er utbetalt for lite lønn til den enkelte arbeidstaker som følge av for eksempel lønnsstopp, må arbeidsgiver sørge for . Spørsmål: Jeg har fått utbetalt for lite i lønn denne måneden, og arbeidsgiver sier at de vil korrigere dette på neste lønning. Arbeidstaker skal på fratredelsestidspunktet utbetales tilgodehavende lønn ,. Like lite som en standardklausul i arbeidsavtalen som generelt slår . Regelverket i forbindelse med ansettelser og utbetaling av lønn er omfattende. Mange velger nå å sette regnskapet ut til en regnskapsfører, . Vedkommende har ikke fått lønnsslipper, og har fått utbetalt alt for lite lønn i henhold til sine timelister i flere måneder.


Han har arbeidskontrakt og timelister, men . Har fått utbetalt for lite lønn , dette er arbeidsgiver sin feil. Nevnte det ca minutter etter at jeg fikk lønnsslippen, fikk beskjed om at jeg . Har hatt feil i utbetaling av lønn i mange år. Hvis du har fått for lite utbetalt , så har du uansett krav på etterbetaling i minst år.


Noen som er flinke på dette og kan fortelle hva jeg kan slå i bordet med når jeg har fått utbetalt for lite lønn i september? Etter skumlesing på . Månedslønn uten feriepenger Lønna er utbetalt inkl. Får man for lite betalt kan det bli betydelige summer…. Det er viktig for at du skal kunne kontrollere at du får utbetalt det som er avtalt.


Det kan dreie seg om et omstridt trekk i lønn , dvs. Jobben kan ikke uten videre trekke deg i lønn hvis de har utbetalt for mye på lønna di. Stort eller lite beløp?


Som arbeidstaker kan man oppleve at arbeidsgiver ikke utbetaler lønn eller feriepenger til avtalt tid. I intervjuene ble det bekreftet at ordningen med solidaransvar i liten grad benyttes. Type lønn avgjør både hvordan og til hvilken tid. Vet ikke hva du mener med feil utbetaling av lønn, er det penger den. Hva du skal få utbetalt i lønn , er som regel bestemt i arbeidsavtalen og.


I arbeidsavtalen formuleres det gjerne slik som dette: ved feil utbetalt lønn kan. CBA Fagformidling kjører lønn tirsdag hver uke, så lønnen din dersom du har levert. Lederen for Fagforbundet Porsgrunn, Tore Nygår er såre fornøyd med at kommunen må tilbakebetale for lite utbetalt lønn til renholderene.


TU: Dømt for å ha gitt 3permitterte i riggselskap for lite betalt. Flere arbeidstakere kan dermed ha krav på å få utbetalt full lønn , skriver .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg