fredag 30. oktober 2015

Rullekake med sjokolademousse

Først et sjokoladesukkerbrød i rullekakeversjon, så en kraftig sjokolademousse som fyll! Trikset når du lager rullekake , er å la den . Sjokolademousserulade er en delikat og nyyydelig rullekake som smelter på tungen. Server gjerne nypisket krem og bringebær til rullekaken.


Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Julerullekake Oppskrift: med sjokolademousse. En av 3gode oppskrifter fra Dr. Disse rullekakeskivene blir til søte speilegg med pisket krem og halve aprikoser. Rullekake forkledd som speilegg er gøy for barna.


Med denne oppskriften er det lett å lykkes. Deilig myk konfektkake toppet med hjemmelaget sjokolademousse og blåbær. Den er også super enkel å lage og kan .

Denne kaken kan virkelig anbefales. En saftig rullekake med tre ulike typer sjokolade. Sprø nøttebunn med fløyelsmyk sjokolademousse , toppet med luftig krem. Fantastisk smakfull kake på en saftig bunn.


Perfekt kake til en festlig anledning. Den passer også godt som dessert med en frisk bærsaus ved . Det finnes jo knapt bedre dessert enn sjokolademousse , og dette er en kake du kan dele med mange! Du velger helt selv hva slags sjokolade . Sjoko- rullekake med vaniljekrem og bringebær. Kaken lages av hjemmelaget sjokolademousse som dels stekes og dels beholdes som mousse.


Miss Dahls baked love: Marengs rullekake. Glutenfri og laktosefri sjokoladekake med sjokolademousse er en variant av Verdens Beste, men med sjokolade. Lag en fiberrik rullekake uten sukker. Og smaken er det likevel ingen ting å si på! Nydelig og lett rullekake med vaniljemarengs, pisket fløtekrem og bringebær!


I tillegg lages kaken med deilig ostekrem og luftig sjokolademousse.

Etter å ha trodd at rullekake skulle være så vanskelig å lage, har jeg nå. Jeg serverte denne kaken både med sjokolademousse og med . Scroll down to check it out. If you would like to see more . Kakepikens sjokoladekake Med sjokolademousse og ganache. Swissrull, rullekake – kjært barn har mange navn, som i tillegg er kjent for Ã¥ være rask og . I denne kaken har vi tatt to favorittkaker, gulrotkake og rullekake , og samlet de i. Jamies brunchbrødUnder . Vurderer å bake rullekake (inspirert av tråden om det som har ufortjent dårlig rykte), men jeg har. Ellers kan man ha sjokolademousse også!


Lyst på en god middag etter en lang dag på jobb ? Kom innom vår avdeling i Ullevålsveien for å spise våre to nye ukensretter. Den lyse rullekaken så droppet jeg å ha kako i deigen bare. For å bestille bor ring . Hjemmelaget sjokolademousse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg