mandag 5. oktober 2015

Posten priser utland

Skal du sende en pakke til utlandet sparer du tid og penger ved å kjøpe. Fortolling er inkludert i den prisen du betaler for å sende en pakke til utlandet. Ved gjenutførelse, for eksempel noe skal i retur til utlandet etter reklamasjon. Her finner du portotakster og priser for Postens tjenester gjeldende fra 1. Velkommen til Posten.


Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser.

Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Når du skal sende pakke til utlandet , er eksportfortolling inkludert i den prisen du betaler for å sende. Alle pakker som sendes ut av Norge må tollbehandles. Velg mellom pakke og brev, og vi gir deg pris og sendemåte. Brevsendinger kan veie opp til kg,.


Finn pris og sendemåte i Norge eller til utlandet : Pakke Brev . Våre mest brukte tjenester. PickUp Parcel: Pakke til én mottaker. Leveres på døren eller hentes på postkontor.

Begynn å sende med DHL Express! Send en pakke, lær mer om våre tjenester, få priser og finn eksperttips om internasjonal transport. Verre enn verst den prisen. Kina, og du burde vel ikke betale mer for noen hg?


En annen sak er at Posten Norge, tiltross for . I tillegg tilbyr vi datapakker til gode priser til deg som skal ut og reise. NRK har fått Tollvesenet til å regne ut hva den faktiske prisen blir fra nyttår. I dag krever Posten og andre speditører inn moms og toll. Dette gjelder også til utlandet , med unntak for sendinger med. Det er ikke bare Posten som kan hjelpe deg med å sende pakker.


Posten har også en ekspresslevering over natt, til en høyere pris. Pris ved bestilling på blankett. Här presenterar vi priser för direktbetalande kunder och de viktigaste tjänstevillkoren. Priser på kort og betalingstjenester ser du under.


Du kan også velge kort som er tilpasset deg. Post i butikk, postkontor . Kontantuttak i utlandet minibank og bank ‎: ‎kr Uttak i minibank i Norge ‎: ‎kr Varekjøp i Norge og i utlandet ‎: ‎kr Valutauttak i våre minibanker ‎: ‎kr jetpak. Du får alltid nøyaktig leveringstid og pris når du bestiller.

Jetpak er det enkle, raskeste og mest. Vi tar hånd om all dokumentasjon og . Regn ut hvor mye du skal betale i toll og merverdiavgift for varer du bestiller fra utlandet. Les om pris på fortollingen . Lurer du på hva det koster å betale til utlandet ? Melding per post om betaling som ikke kan utføres, 200.


Til Europa er leveringstiden 3-virkedager, og til resten av verden 5-virkedager. Bruk av kortet på Posten beregnes som kontantuttak. Priser for bankkort og kredittkort for personkunder i Nordea. Gavesendinger til utlandet mellom privatpersoner. For enhver pakke til utlandet skal det leveres handels-.


Varekjøp på Posten regnes som et kontantuttak og belastes med de kostnadene kontantuttak over skranke medfører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg