torsdag 15. oktober 2015

Lefse med laks og avokado

Lefserull med Lofoten Røkt Laks og avocado. Legg cryspysalat, laks , avokado og hakka rødløk på den andre. Psst – lomper kan naturligvis byttes med andre typer wraps eller lefser. Og den med laks og kremost er en klassiker, og en av mine soleklare favoritter.


Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser.

Servert med avokadomos på lefser , er dette en liten lekkerbisken av en rett. Rester etter middagen, sier du. Hva med å prøve denne enkle laksewrapen til lunsj? Eller rett og slett diske opp med ovnsbakt laks i wraps til middag. Enkel og veldig god laksewrap laget med grovrevet varmrøkt laks smaksatt med en god bbq-saus, grov tortilla, salat og avokado.


Perfekt om du trenger en rask . Her har jeg laget en frisk og enkel variant med stekt laks og avokado.

Rens og finhakk avokado og sjalottløk og rør sammen med sitronsaft og myk Snøfrisk eller annen kremost. Bre osteblandingen på lefse. Små lefser eller tortilla med laks , grønn salat og avokado toppet med en skvis lime og rømme er en deilig middagsrett du lager raskt og enkelt i hverdagen. Fylte lefser med laks , snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre, rømme og pepper passer ypperlig som tapas.


Prøv tortilla med laks , en nydelig variasjon til den tradisjonelle tacoen. Skjær opp avokado , tomat, paprika og salat, og legg i forskjellige skåler. Begge varianter er selvsagt helt ok og faktisk, helt uten lefse er helt ok det og. Men tilbake til taco med spicy laks , avokado og mango. Lise Finckenhagen har brukt myk tortillalefse til sin lefserull.


Smør wrapsene med et jevnt lag ost og fordel skinke, jordbær og avokado på osten. På deres lefser smurte jeg kun snøfriskost, laks og litt ruccula, og tredde de på trespyd. Hvor mange trenger man ca. Laks er kjempegodt å ha i tortillelefser samme med annet godt! Små tortilla eller lefser med røkt laks , grønn salat og avokado toppet med en skvis lime og rømme.


Tortilla med røkt laks oppskrift med kalorier, allergener og pris.

Rakefisk i lefse er vel den eneste tradisjonen vi har i Norge for wraps. Dette er fordi laks er en fet fisk. Fordel avokado og tomat Topp med salat blader, og rull sammen.


Lompewrap med laks og avokado - LINDASTUHAUG. Disse tre wrapsene med laks , kylling og biff er raske og enkle å lage i hverdagen. Wraps, tortillalefser, lefser , tacolomper: Uansett hva du kaller dem, så er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg