torsdag 29. oktober 2015

Soloppgang sitat

Med Målfrid Gausels nydelige oppskrift babyteppe kan du strikke babyteppe i varm og myk babyull. Oppskrift til tovede tøfler med hjerte og heklekant. Hjemme har jeg gjestetøfler i alle mulige blånyanser sammen med svart og jordfarger. Det er koselig å finne . Jeg trengte et teppe som ikke var så vanskelig å strikke og det ble til dette mønsteret. Teppet er cmx 50 . Ja for alle liker jo å strikke tepper, ikkje sant?


Dette teppe har eg strikket og det er veldig. Sjølv med fancy mønster er dei ganske enkle å strikke. Eit enkelt og morsomt popcorn- teppe , gratis pdf for nedlasting her: Popcorn baby . Strikkefasthet, m perlestrikk på p nr = cm. Vanskelighetsgra Enkel.


Designer, Lene Holme Samsøe. Veiledende pinner, Pinne nr 9. Jeg tenkte å strikke babyteppe , men mangler oppskrift. Se strikkeoppskriftene som selv nybegynnere mestrer! Sjekk strikkefastheten . Mor Signes babyteppe.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Rundpinn 80cm bambus. Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter . Strikk et enkelt babyteppe i det deilig myke Baby Soft. Her kan du raskt og enkelt kjøpe alt du behøver til ditt nye mønster.


Lær å strikke her, hvor du får en guide til materialer og videoer som hjelp til 9. Bomullsgarn er mykt, slitesterkt og enkelt å arbeide me og du kan bruke det til. Du kan allerede nå lage dette babyteppe som du strikker med . Hvor lang tid tar det å strikke en lue? Jeg har laget en oppskrift der du får ulike tepper med helt ulike uttrykk i samme oppskriften. Alle teppene er strikket i . Superenkelt mønster som strikkes på tjukke pinner, så dette går kjapt!


Enkelt babyteppe i økologisk bomull. Vi har garnpakker i harmoniske farger. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Dobbel perlestrikk gjer ein fin struktur som er enkel å strikka. Ein strikkar opp eit nøste om. Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å strikke enkel perlestrikk.


Murstein babyteppe i Amandagarnet. Les igjennom hele oppskriften før du begynner å strikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg