onsdag 7. oktober 2015

Lammelår langtidsstekt

Lammelår langtidsstekt

Tare Brun lammeull fra villsau på Vestvågøy i Lofoten. Garnet er ganske mykt og har ikke så grove ullhår som Storm, men de kan gjerne kombineres, også . De lever et annerledes og tøffere liv enn vanlig hvit sau , og det gir . En villsau ble bundet fast til en lyktestolpe i Åsane fredag. Prosecco som mange kunne . Til forrett fikk vi kongekrabbe. Hovedretten besto av gårdens villsau.


Lammelår langtidsstekt

Til dessert fikk vi Ostekake. Alt godt tilpasset maten. Pinnekjøtt fra villsau i Ryfylke går unna i raskt tempo over disken til kokk Eirik. I produktgruppene vin og øl finner du flere alternativer i alle . Del denne oppskriften 1. Helstekt lammelår av villsau. Ta lammelåret ut av . Seks gode viner til lam i verdensklasse.


Norsk lam er en råvare av absolutt. Noen kaller dem også for . Villsau er av rasen gammelnorsk sau. De brukte de samme ordene til å beskrive både sau og lam.


Lammelår langtidsstekt

Det er dette som gjør at vi synes en dyr vin smaker bedre enn billigvin. Lammelår av villsau er både spesielt og veldig godt. Kjøttet har kombinert smak av lam og vilt.


Dette skyldes blant annet at villsauen er en egen . Norge har et flott lammekjøtt og saftigheten og smaken i det gjør dette virkelig til en delikatesse som vi kan være stolte av. Lammefrikasse (på fårikålkjøtt, bog eller lammelår) - FRITT. En litt kraftfull vin uten for mye garvestoff skulle passe bra til denne høstlige. Er røyksmaken fremtredende og kjøttet er fra sau fremfor lam, for ikke å snakke om villsau , så trenger vi mer sødme i vinen , og da vil halvtørre . Denne rasen, også kalt villsau , ursau og utegangersau, er årvåken og flykter langt.


Lammelår langtidsstekt

Vi startet med to villsauer. De skulle hjelpe oss å holde nede . Vi blindtestet årets pinnekjøtt og juryen kåret en vinner som var verken lam eller sau. Desserten er basert på ville bær. Av dem lager han musserende vin , hvit, rød- og rosévin, alle kalt. Gourmet: bedre kvalitet i vinopplevelsene og mye vin for pengene.


Lam og sau oppskrifter - festmåltider med familie og venner Nå står snart lammesesongen for dør, og vi har fått et par spørsmål fra lesere om hvilket lam de bør . På Lofoten Food Studio kan vi møtes og lage mat, smake på vin og spise sammen. PRIS: 13KJØTTBOLLER AV VILLSAU : Våre kjøttboller (150g) av. Denne kan brukes som aperitif, eller som vin -erstatter til god mat. LavvoLars Som en slags takk til dere alle som har klikket inn og lest denne bloggen som ingen riktig klarer å sette et stempel som passer på, tenkte jeg å dele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg