fredag 18. august 2017

Relis diflucan gravid

Eller at ødelagte tekstiler eller el-produkter inneholder ressurser man kan. Days Like This: Klær, tekstil og sko leveres videre til Fretex. Pyret: Reparerer alt yttertøy bortsett fra accessoirer uansett hvor gammelt det er, forutsatt . Derfor skal alt matavfall kastes i beholderen.


Når posen er full, kaster du den i den store matavfallsbeholderen ute. Gir du klær, sko og tekstiler til Kirkens Bymisjon.

Ikke-kast-ødelagte-klær-15. Ikke kast det i søpla, lever det til gjenvinning. Også ødelagte klær, utslitte håndkle og sengetøy, gamle sko , klær med flekker som ikke går av, . Klær og tekstiler som kastes i restavfallet skaper problemer i. Hvis matavfall ikke kastes i grønn pose, blir det brent som restavfall.


Selv om tekstiler er slitt og ødelagt , så kan de brukes til materialgjenvinning. Klikk her for å se en film som viser hvordan ditt avfall blir sortert . Hvor skal det leveres?

Hver år går vi glipp av store ressurs- og miljøbesparelser ved at klær og tekstiler kastes i restavfallet. Mange vet ikke at også ødelagte og slitte tekstiler kan leveres til gjenvinning. Uff og Fretex sørger for at klær, tekstiler, sko og stoffer blir brukt på mest hensiktsmessige måte. Både hele og ødelagte vesker, belter og sko.


Sjekk hva som skal kastes hvor på Sortere. Klær, sko og tekstiler kan leveres til Fretex, Uff eller kommunal mottaksstasjon. Skal den kastes som restavfall eller legges i UFF-container?


Alle typer klær, hele . UFF, bør jeg da merke posen med at det er hullete og ødelagt. Blir du overrasket om du får vite at godt over halvparten av det du kaster i restavfallsposen kunne blitt til noe nytt? Vi kaster klær og sko i restavfall. Se video der programleder Niklas Baarli sjekker hvor langt det er til et returpunkt i Oslo: . Fretex tar gjerne imot ødelagte tekstiler, forteller Linda Thorsteinsen.


Nordmenn kaster hvert år ca 52. To av tre vet ikke at alle tekstiler skal leveres i innleveringsbokser, uansett tilstand . Her finner du en sorteringsguide som viser hva hva som skal sorteres hvor. Vi har full forståelse for at det ikke alltid er like lett å vite hva som skal kastes hvor.


Er du usikker, søk på sortere.

Restavfall kaster du i den grønne avfallsbeholderen, som vi henter hver andre uke. Se gjerne våre tips til hvordan du kan redusere restavfallet. Les viktig informasjon om . Klær på gjenvinningsstasjonen og . Når vi har nok mange tonn, sender vi dette til Kiruna hvor dette brennes.


Vi sørger for at dine klær, sko og tekstiler blir til utdanning,mat og medisiner. HUSK: skyll plastemballasjen i kaldt vann før du kaster den i blå posen! Slik gjenvinnes alle avfallstypene du kildesorterer og kaster i trilledunkene eller.


Utstyr som blir ødelagt ved henting av. Oversikt over hvor innsamlingsboksene står finner du på. Her kan man levere både ødelagte klær og klær som er helt i orden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg