fredag 25. august 2017

Heklet teppe av plastposer

Heklet matte av plastposer. Endelig har jeg fått gjort noe som jeg har. Har du tenkt på kor mykje plast som hamnar i søppelkorga berre når du.


SOM IKKJE KAN HEKLA , . Disse damene plukker plastposer fra naturen og søppeldyngene. De samles for å lære hvordan de lager “tråd” av posene før de tryller frem vakre vesker, hatter .

RIMELIG RASKT: – Det tar bare et par kvelder å hekle seg en gratis. Jeg vet ikke hvem som har heklet denne fine runde grønn-blå matten. Hvem vet – kanskje klarer du å lage din egen heklede julepynt til jul? For en genial måte å lage et gulvteppe på!


Det krever ingen heklenål eller søm for å få det til, bare hendene dine. I denne DROPS video viser vi hvordan du hekler diagram A. ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste! Utrolig myk og behagelig! Alpakka er det mest isolerende garnet vi har i .

Mange av oss har poser og kasser med restegarn liggende under senger og innerst i. Men planen her er å hekle teppet i en eneste stor rute. Teppet er heklet i vårt eget Rainbow bomullsgarn som finnes i mange fantastiske farger. Hva er bedre en et lekkert sofateppe til at tulle seg inn i når kulden riktig melder seg utenfor? Her er vårt råd på det perfekte teppe , som du selv kan hekle. Boken er et resultatet av strikket og heklet interiør jeg har laget sporadisk her og der,.


Du kan trykke på puter og tepper , jakker, gensere og ponchoer både for . Hekling er en håndarbeidsteknikk der man lager stoff ved hjelp av garn og en heklenål. Tett hekling med ullgarn ble også brukt til å lage varme, vindtette kapper og tepper. Det er populært å hekle inn lysslynger eller lysslanger i ulike prosjekter, spesielt til barnerommet.


Lyset fra matten eller kurven . Rollo er et fint bomullsteppe som leder tankene til mormors heklede duker. Et teppe som du kan plassere på mange steder i hjemmet ditt. Her ser du Rollo i fargen rød.


Brodert teppe med korssting, hekla (gimpa). Hakkenåler blir laget av bein, plast , metall eller tre. Teppet vokser, men jeg begynner å gå tom for laken å rive opp! Du finner her workshops med bilder, diagrammer og video tutorials lære å lage garn fra plastposer å hekle nyttige ting i hjemmet, tepper , kvinners håndvesker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg