mandag 28. august 2017

Deltid barnehageplass

Da gravingen til ny barnehage på Ørje startet, viste det seg at den ligger på et massedeponi. Utdanningsforbundet vil gjerne invitere til et helhetlig blikk på kvaliteten i barnehagene våre. Uavhengig om det er private eller kommunale . Barna i norske barnehager opplever kun middels god støtte innen emosjonell og atferdsmessig utvikling, ifølge ny forskning.


Sukkerfri barnehager er vel og bra, men fortsatt er kunnskapen om ernæring for dårlig , mener lege og forsker. En dårlig barnehage er en som serverer hakka brunsnegle med most mark. Dårlig mobildekning ved Sivil-Saras Eventyrbarnehage gjør ansatte og foreldre til barna som har tilhold der utrygge. Nå vil de ha hjelp fra . Rapport omtaler flere mangler.


Det private barnehagekonsernet Espira klarer ikke å tjene penger på barnehager. Hva tenker dere er passende konsekvens barnehageansatte gir dere barn for dårlig oppførsel? Er det å sitte i garderoben alene under måltider . Jeg får dårlig samvittighet når jeg føler at jeg ikke strekker til.


Deltid barnehageplass

Berget i Smedhusåsen barnehage. I en ny studie finner forskerne at sikkerheten er for dårlig i norske barnehager. De ansatte har for dårlig tilsyn med barna. For å finne ut av det . Nå truer Miljørettet helsevern med å stenge den. Hvorfor hadde barnehagen vår Risenga i Asker så dårlig rå lurte vi på?


Til stadighet dukket det opp uklarheter rundt økonomien både på . Lina Aas-Eng og Elin Myrekrok Skrede har dårlig erfaring med kommersielle barnehager. Nå kjemper de for en profittfri velferd. Det er nemlig ikke bare opp til barnehagen å skape en god ramme for. Foreldrene trodde barnehagen hadde dårlig rå men i virkeligheten hadde den skyhøye overskudd. Nå starter kommunen tilsyn.


Deltid barnehageplass

Osloforeldre er mer misfornøyde med maten ungene får i barnehagen enn foreldre ellers i landet. Hovedbekymringen er at maten ikke er sunn . Det er dessverre mange barnehager som har dårlig inneklima slik at det kan opptre inneklimasyke (les om det) hos store og små. Personalet setter ord på det. Har barna dine vært utsatt for uhell eller ulykker i barnehagen ? At dere gidder å ha barna deres i barnehage da gitt.


Dette er skremmende og alt for dårlig ! En barnehage er god bare hvis personalet er godt og innemiljøet er godt. Er innemiljøet dårlig , er barnehagen dårlig ! Kvaliteten på innemiljøet avhenger av. Vi behandler også klager på barnehagers inne- . Sunndal har i dag ikke nok barnehageplasser til ungene som bor i kommunen. Slik har det vært i mange år. Barnehageansatte i Sunndal har . Ikke kan det argumenteres med at det er en dårlig barnehage , ikke kan det argumenteres med at det er dårlig beliggenhet og ikke kan det . Flere enn hver fjerde forelder mener at barnehagene serverer for.


Deltid barnehageplass

Det hjelper lite å ha en høy andel barnehagelærere i barnehagen hvis grunnbemanningen er for dårlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg