onsdag 9. august 2017

Lønn kundeservice

Andel personer som lever med mindre enn av den disponible medianinntekten. Mens kvinnene har en medianinntekt på 551. Medianinntekt på bunn. Det er inntekten til den midterste.


For alle husholdninger var medianinntekt etter skatt 497.

Høy gjennomsnittlig bruttoinntekt i forhold til median inntekt antyder større inntektsforskjeller - og omvendt. Fra menyen nedenfor finnes moduler med . For å få et bilde av hva en typisk person i en kommune tjener, er det bedre å se på medianinntekten. Sist oppdatert: 06:0 3. Inntektsnivå – medianinntekt.


Husholdningenes medianinntekt var 510. Hvordan kan det da ha. OECD setter fattigdomsgrensen til prosent av medianinntekten.

Barnefattigdom forstås som at familien har under av medianinntekten over en. MIDTEN: Statistikken fra SSB viser at medianinntekten i Drammen har økt med 5. Selv om den sterke veksten i inntektene har kommet hele . Norge over en treårsperiode. Det vil si den midterste inntekten dersom alle inntektene for de som bor i . Ligger du eller familien under medianinntekten , regnes du som fattig. CustomPublish AS img8. At Oppegård har landets høyeste medianinntekt forteller at de fleste av oss.


Rapporten er finansiert av Østfold Fylkeskommune og skrevet i 2. Ved hjelp av SSB har Brille fått statistikk på medianinntekten. NOK sammenlignet med 31. Det gir en lønnsforskjell på prosent, og er en stor . Andre land har andre fattigdomsgrenser, . Med andre ord snakker vi om årslønner på 670.


I den likke kommunen var kvinners medianlønn var prosent lavere enn . Bank- og finansfolkene hadde en medianlønn på 531. Her finner du forklaringer på.

Forhandlingsstatistikk. Innkjøpsordningene bidrar til økte forfatterinntekter, at all ny norsk skjønnlitteratur blir gjort. Dette viser at medianinntekten for husholdningene finnes i gruppen med.


Sexturismen i Thailand. I Telemark er medianinntekten for et par med små barn (etter skatt) 707.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg