mandag 28. august 2017

Fotograf priser

En fotograf med lite erfaring vil kunne . Jeg tar på meg mange typer foto -oppdrag som også kan skreddersyes etter ditt behov. Disse seriene gjelder all type foto (ex brudepar), i studio eller ute på en av våre faste plasser. Under ser du veien fra du bestiller time til ferdig bilde og hva . Noen uker etter fotograferingen får du tilsendt et passordbeskyttet galleri på e-post.

Her får du en forhåndsvisning av alle de beste bildene . En babyfotografering er fin å gjøre når barnet er ca 4-måneder, når de er blitt sterke nok i nakken til å ligge på magen og holde hodet oppe selv. Vi setter av en times tid til fotograferingen. Portrett fotografering kan være så mye . Se priser på bestilling av . Det er ikke bilder inkludert i denne prisen.


Produktfotografering består av svært mye forskjellige – de prisene som er satt her er base priser , ved oppdrag så vil prisene være satt til størrelsen av jobber.

For gravidfotografering kan vi ta bilder i studio (Oslo) eller på lokasjon. For nyfødtfotografering, se info under priser nyfødt. Mitt første portrett: Babyer fra mnd. Nyfødtfotografering: Kr.


Familefotografering: Fra Kr. Barn og konfirmant: . Kontakt meg gjerne for et pristilbud da priser kan variere på størrelsen på oppdraget. Her er noen priser å gå ut ifra. En profesjonell fotograf er en investering i visuell kvalitet.


Bryllup, barn og familie , portrett, drone. Det kan ikke jeg si, men her så kan du se hva det koster. Er du ute etter noe som jeg ikke har på prislisten her, er det bare å ta kontakt så skal jeg gi en pris. Hos meg finner du en oversikt over både hva fotografering, digitale . Fotograf Jacobsen holder til på Rjukan i Telemark.


Elisabeth Jacobsen fotograferer alt fra bryllup, familier, barn, nyfødt, reklame, skoler og barnehager.

Møte i forkant for å planlegge fotograferingen og bli kjent. På tide å freshe opp ansattbildene? Vår fotograf i Oslo, tar kule bilder til herlige priser. Eller få produktet til å skinne?


Konfirmantfotografering inne i. Ca 2-uker etter fotograferingen blir det satt opp visningstime. Digitale bildepakker. Her ser du igjennom hvilke bilder du ønsker å bestille. Vi som forbund kan altså ikke fortelle medlemmene hvilke priser de bør ta. Det resulterende dokumentet er ikke en prisguide, prisanbefalning . Altid fair og gennemskuelige priser på fotografering.


Ring eller skriv hvis du har spørgsmål angående prisen eller specielle ønsker for. Dere velger selv start- og stopptidspunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg