tirsdag 8. august 2017

Axkid sparkebeskyttelse med nettbrettholder

Axkid sparkebeskyttelse med nettbrettholder

Sparketrekket laget i slitesterkt og smussavisende stoff, og beskytter bilens . Endelig har det kommet en kræsjtestet nettbrettholder for bakovervendte stoler! Les tester og omtaler før du kjøper. En praktisk Ipad-holder fra Axkid. Holderen monteres enkelt i bilen med doble borrelåsremmer med knapper. Fungerer også fint til nettbrett.


Axkid sparkebeskyttelse med nettbrettholder

PAKKETILBUD inklusive sparkebeskytter med nettbrettholder ! Bilstolen kan brukes helt opp til . BeSafe er stolte over å introdusere det innovative, todelte Tablet and seat cover, som virkelig vokser med barnet ditt siden det kan brukes med baby-bilstoler, . Sparkebeskyttelse for å beskytte setene i bilen mot smuss fra Axkid. Axkid Cushion for Car Seat Multi . AXKID SPARKEBESKYTTELSE MED NETTBRETTHOLDER. Organizer til bil fra Axkid. Monteres på baksiden av forsetet og passer i alle typer . Besafe setebeskytter og nettbrett-holder.


Kollisjonstestet setebeskytter og nettbrett-holder ! Ellers har du en fra axkid. Men dette er lommer som er festet på ett setetrekk. Tror ikke det finnes kollisjonstetet som man fester på nakkestøtten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg