torsdag 24. august 2017

Ned i vekt før fødsel

Dyrebeskyttelsen vil ha Black Friday-tilbud på kastrering av katter. Miljøpartirepresentant og katteeier Sondre Båtstrand foreslår at byrådet tar initiativ til en kampanje med reduserte priser på sterilisering og . Kampanje på kastrering og sterilisering av katt i hele mars. Aksdal Dyreklinikk, Førresvegen Tysvær, Norway.


Kastrering kampanje mars-april.

Alle våre priser er oppgitt ink mva. Vi tar forbehold om trykkfeil og evt. I sommer hadde Nesset dyreklinikk kampanje på en slik pakke for å få . Prisene gjelder fra 01.


Sterilisering (kastrering) hunnkatt SAMLEPAKKE 1. Ukastrerte katter viser også uønsket adferd. Nå nærmer våren seg og kattene blir snart våryre. Dette betyr at hunnkattene igjen vil komme i brunst og .

Har du en katt i hus som ikke er kastrert og ID-merket? Del vår kampanje til andre, slik at flere tar grep om å øke kattens velferd! Vi forlenger kastreringskampanjen vår.


Veterinærtjenester virker dyrere enn legetjenester selv om de ikke er det fordi du hos legen kun betaler en fast egenandel. Må man kastrere sin katt ? Det finnes flere gode grunner til å vurdere kastrering om du ikke skal benytte katten i avl. Antall eierløse og forlatte katter stiger for hvert år, og raskere enn vi.


For å få gjort noe med problemet med hjemløse katter så er kastrering en av veldig få. KAMPANJE : I Namdalen er Namsen Dyrehospital, Namsos . Vaksine katt ved annen konsultasjon i tillegg Kr 35-. Dette er aller beste måten du som katteeier kan bidra til å redusere mengden uønskede kattungekull og hindre spredning av katte-AIDS. Arrangerer kastreringskampanje på Black Friday.


Katter har høy forplantningsevne og kan få hundrevis av kattunger på kort tid. Og med lysare dagar er kattane sin paringssesong i gong. Ja, jeg har faktisk fire katter som skal kastreres i dag.


Vi sponser opptil 1katter.

Hele neste uke vil flere smådyrklinikker sterilisere og kastrere katter til nedsatt pris. Og du som katteeier må ta ansvar, mener dyrevennene bak . Vi anbefaler å kastrere alle hunn- og hannkatter som ikke er tenkt å brukes i avl. DYRT: Å dra til veterinæren er med hunden eller katten er ikke billig.


Det er på tide å kastrere katten din, vi arrangerer derfor KATTEDAGER i nå. Mange katter er født på våren og får sin første løpetid nå når de blir ett år gamle. Slik sett er dette en aktuell tid å ha en kastreringskampanje på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg