onsdag 16. august 2017

Selexid penicillin allergi

Vi synger ut for sang i skolen ! Bli med og syng på Eidsvolls plass onsdag 12. Eiksmarka skole tester ut ulike typer musikkundervisning på iPad. Dette oppropet er viktig! Det betyr ikke at regjeringen ikke lenger vil la elevene synge i norsktimene. Betyr dette slutten på sang i norsk skole ? Gode sangopplevelser i skolen skaper grunnlag for sang hele livet.


Demonstrerte mot mindre sang i norsk skole - med sang. Koralliansen synger ut for sang i skolen på Eidsvolls plass foran Stortinget i Oslo . Ved å bringe de gamle sangene inn i lyset og synge dem igjen, greide damene å gi dem nytt liv. Noen sanger låt som de alltid har gjort, mens andre ble framført . Tingsaker skoles hjemmesider gir deg informasjon om skolen og klassene.


Her er lenker til engelske sanger vi synger i 1. Sangen forsvinner fra skolen. Og med den, en kilde til mening. Bildet viser en gruppe elever fra Nattland skole som synger Abba i en musikal. Det synges mindre i skolen i dag enn tidligere.


Sang og musikk er fjernet som obligatorisk fag i lærerutdanningen, og du kan være musikklærer . Utover det er det fritt fram å synge når som helst - hvor som helst! Her har du noen tips til sangaktiviteter som kan styrke sangen i ulike deler av skolen. Får alle elevene dine synge hver dag? Her kan dere tegne en note eller en stjerne hver gang det blir sunget en sang. Syngende skole er en del av Krafttak for sang , men utvikles og driftes av Musikk i Skolen.


Barn opplever mestringsfølelse når de spiller og synger. Noen av dem synes kanskje det er litt rart å synge i kor når de begynner. Hva tenker du om sang i skolen , og at sang er tatt ut av læreplanen? Notearkene er en gang laget av en musikklærer, og har inngått i skolens arkiv.


Hvilke sanger synger dere på skolen nå? I dag er disse kommunalt arkiv å regne,. Sang er fellesskap, kulturarv og en kilde til læring. Men tar vi ikke grep for musikk og de praktiske fagene i skolen blir. Vi kan ikke la det være tvil om at norske skoleelever skal synge med de stemmene de har også i framtida.


Lese dikt med innlevelse og synge sanger. I innføringsklassen ved denne skolen har dikt og sanger lenge vært populært. Hentet fra Opprop mot svekkelse av sang i skolen. På markeringen skal vi synge kjente sanger som Per Spelmann, Grevling i taket, Forelska .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg