onsdag 9. august 2017

Ullgardiner hytte

Ullgardin til hytte fra Linwood. Kreativ Designer: Hege Wølner . Lyse gardiner på en hytte hvor man fyrer opp i peis, noen innspill til dette? Vi designer hyttegardiner og spesialtilpasser de i ønsket mål og størrelse.


Vi leverer til hytter i hele Norge! Liftgardiner, rullegardiner .

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og. Skal du friske opp interiøret på hytta ? Her er tipsene til hvordan du innreder fjellhytta rustikt. Pene, forete ullgardiner fra hytte. Ingen slitasje, hengt mot nord.


Farger lys grå og hvitrutet. Hengt i vindu på 1bredde.

Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. Hytte Hardangervidda. Den kryper gjerne fram i lyset og gnager ofte på f. Tekstil fra Green Apple. Dagstur innom hytta , å jeg har sydd gardiner Selvgjort er velgjort! NYHET er elegante skinnvesker med forskjellige farger i foret.


Vi har også prøver på flotte ullgardiner til hjem og hytter. Foret tykke ullgardiner i str 220x1i Trysil serien#129321; Finnes i nettb. Detaljer er mellomblå (har ikke koden.) Stuen er i dag i . Barnerom innredet for ett lite barn. Prøver på lettstelte ullgardiner.


Illustrasjonsbilde fra Nye. Mange ønsker å skape sin egen stil på hytta og i hjemmet sitt! Dekorative grytekluter og bordbrikker fine hjemme på kjøkkenet, på hytta ,. Det ble vakkert med ullgardiner på hytta hos Eva.


Media by akd_designsoDa er gjesterommet oppgradert med nye heng . En gammel ullgardin i skjønneste gul har vært klar i mange år,.

Du så det kanskje på veggen hos en gammel slektning, eller på ei hytte. Hus, hytte og hagegleder: DIY liftgardin. Værmessig ble vinterferien bedre enn forventet.


Vi har hatt noen fine dager med langrennski på beina og noe godt å spise i sekken. Her har gardinen fått en ekstra effekt. Slik ble den slitne hytta et drømmeferiested.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg