mandag 21. august 2017

Hotpoint ariston kjøleskap bråker

Den har ei vifta som durer og går hele tia . Dårlig eller bra merke? Litt fortvilt situasjon. Det første jeg nå legger merke til er at det bråker noe utrolig.


Ikke hele tiden, det . Hva gjør du når kjøleskapet ikke virker? Når kjøleskapet ikke virker er derfor det første du bør prøve å slå av strømmen, vente. Bråker det så høyt at det høres unormalt ut, kan det være at skapet har fått . Bråker denne mer enn vanlig kan det betyr svært dårlige nyheter.


En kompressor som summer og lager mer lyd kan bety at kjøleskapet ditt . Er du plaget av rumling og andre ulyder fra kjøleskapet ? Hvis det er kommet luft i systemet kan det bråke mye. Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang. I henhold til de nye europeiske miljøbestemmelsene, er alle produsenter av kjøleprodukter pålagt å bytte ut gamle, miljøskadelige kjølevæsker som ofte kalles . Dersom vaskemaskinen bråker når den sentrifugerer, kan årsaken være en av følgende: Feilen kan skyldes at lagrene i trommelen er defekt. Noen mener også at det bråker for mye, men jeg har ingen problemer med å ha. Dette er litt høyere enn det gjennomsnittlige kjøleskap.


Maskinen får også kritikk for å være noe bråkete. Hotpoint Ariston LTF11H121EU. Er et kulelager som er ødelagt. Kjøleskap gis bort gratis ved henting - inspire spaceplus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg