fredag 18. august 2017

Hjort med solbærsaus

På bondens marked får du kjøpt herlig hjortefilet fra Haugen gårdsmat. Oppskrift til personer: ytrefilet av hjort på ca 5g 1g kantareller eller . Vakumer alt og knus bærene i posen. Legg det i sousvide vannbad på °C i minutter.


De holder til på Hitra, og driver med oppdrett og slakt av villsau og hjort.

Solbærsaus : Ha solbær i en kjele sammen med en liten skvett vann. Kjøttet er mørt, magert, smaksrikt, er godt i pølse, i gryte, som stek og gravet. Og jeg kunne da berette om, og dokumentere, et ganske så velfylt kjøleskap til å være en mandags formiddag, for i tillegg til hjorten rommet det . I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet.


Tilbehøret for øvrig . Gravet hjort er smaken av norske skoger. Slik graver du hjort med mørkt øl. Elgstek med grønn potetmos, grønne bønner og solbærsaus.

Fantastiske produkter som reinsdyr, hjort , elg og rype er alle lett tilgjengelig. Drikk til reinsdyrfilet med solbærsaus. Hakuna ufafanuzi unaopatikana wa picha. Til slutt sitronmousse. Dessert Sjokoladeostekake med pisket vanilje creme fraiche med hint av kanel.


Hjort med solbær- og bringebærsaus. Vin Tagged : bringebærsaus, helle øder valebrokk, helleskitchen, hjort , solbærsaus , vilt. Og hva med rådyr, hjort , elg mv?


Denn ene gangen jeg har spist villsvin var det solbærsaus til, og det passet veldig fint synes jeg. Alsace, Frankrike 54- pr. Einebærstekt ytrefilet av hjort solbærsaus , glaserte endive, sellerikrem og bakt ”hokaido” gresskar . Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck.


Her får deilig vilt reinsdyrkjøtt skinne sammen med fruktig hoisinsaus og frisk agurk og . Hitra, kantarellchips, råstekte grønnsaker, smørstekt kantarell, solbærsaus , skogsbær, rødbete- og sellerirotkrem. Med solbærsaus og brokkoli og gulrot, kr 37-. Biff av indrefilet okse. Med peppersaus og hvitløkstekte .

Lammefilet fylt spinat, solbærsaus , ostsprøtt, potetskiver stekt. Pepperstekt breiflabb, jorskokk krem og fritert. Vi spiste fantastisk middag her to ganger, hjort med solbærsaus og gresskarpoteter og grønnsaker. Maten er perfekt, servicen upåklagelig og vi koste oss veldig. Her kan du nyte fantastiske retter som kantarellsuppe, hjort eller reinsdyr mens.


Honningen brukes blant annet til andebryst med solbærsaus som er en veldig . Akevittkrydret Karamelldrøm. Stekene langstekte jeg i folie, så de var perfekt møre, alle likte hjorten best :). HELSTEKT INDREFILÉT AV HJORT. VEGETAR: AUBERGINE PARMIGGIANO (SOLBÆRSAUS. (10). Ferske lokale grønsaker, frukt, lam og hjort pregar heile menyen.


Hauge, sopp, rosenkål, sylta lokale betar, sprø lauk og solbærsaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg