onsdag 30. august 2017

Brukte rifler

Våpenbutikken ved Eog Jernbane, hos oss finner du rifler, hagler, kombinasjonsvåpen, et fyldig utvalg ammunisjon, håndkikkerter, riflekikkerter. Div brukte rifler selges 1. Sako Hunter AV, kal 3Win Mag, kr 8. Zoli Taiga kal 3Win, gummiert stokk, kr 10. Brukt Steyr Classic 3Win.

Jaktkroken har et stort antall brukte våpen innen de fleste kategorier. CARL GUSTAV kaliber 6. KONGSBERG Mkaliber 308win. Begrenset antall komplette pakker i 5x55! Komplett RUltimate i 5x55.


Vi har en del brukte rifler og hagler i butikken, under finner du en liste med type, kaliber og pris samt ett bilde av våpnene. Her vil du finne produkter som brukte våpen, brukte kikkerter og kikkertsikter, lyddemper etc. Både håndvåpen, deler, rifler og hagler.

Pent brukt Walther P22Q 42″. Meget pen brukt Stey, kal. Litt overflaterust på.


Tikka T3x Lite er opopfølgeren til TLite, som har vist seg å være en pålitelig og robust rifle gjennom mange år. Nå har den fått ny boltmuffe i metall, bredere . Riflene har brukbar treffsikkerhet med åpne jernsikter på 5meters hol og rifler som var best i test fikk kikkertsikte og ble brukt som skarpskytterrifler. Halvautomatiske-skytevapen-som-ligner-.


Snaut halvautomatiske rifler er lovlig å kjøpe i Norge. Den kom først i Marlin og Stevens enkelskuddsrifler. Jeg hadde vært ute etter en rifle ganske lenge, og hadde alle papirer. VG får opplyst fra våpenkyndige at riflen som Breivik brukte på Utøya . På jakt etter ny rifle ? Se innhol skuddbilde, egenskaper til hver av riflene her. Vi har rifler , halger, våpenrekvisita, ammunisjon, bekleding m. Vi leverer rifler i en rekke kalibre og utførelser.


Du finner rifler fra Blaser, Weatherby og Tikka. Rifle Mauser MSivil Okta-løp 8X60.

Vi hjelper deg gjerne med våpensøknad. Vi har et stort utvalg av brukte våpen utstillt i vår butikk og tilgjengelig i vår nettbutikk. Se film fra våpenrommet i den høyre kolonnen på vår kanal! Geværene som brukte denne typen ammunisjon er teknisk sett rifler , men de ble gjerne omtalt som muskettrifler eller musketter med rifleløp . Velkommen til Pedersens Vaabenlager AS sin nettbutikk.


Vi fører et riktig utvalg våpen til jakt og konkurranse. Vi sender varer over hele landet daglig. Geværet som Anders Behring Breivik brukte til massedrap på Utøya, blir.


Det halvautomatiske våpentypen som ble brukt på Utøya kan kjøpes. Tillatt brukt på småvilt opp til en hares størrelse, men ikke til hare, jfr. Forskrift om utøvelse av jakt og fangst”, § 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg