tirsdag 28. mai 2019

Sotra turn priser

Følg link på forsiden for nye priser. Gym for Life prisen. Mye er veldig lite brukt. Priser står under bilde.


Vis frem ditt medlemsbevis i kassen og få opptil rabatt på allerede lave XXL priser. Det er viktig at alle medlemmer bruker vår hjemmeside for påmelding.

Her er en oversikt over tilbud og priser på SSK360°. Alle priser er per måned. Aktivitet Dager: 1. Barna kan selvfølgelig delta på færre . I år samler vi HELE Turngruppen , alle partier, alle aldre til ET STORT og fortryllende show,- alle . Basisturn 7-år, Liland.


Turn for alle - STJERNEGRUPPEN⭐. Sotra Arena- turnhallen. Informasjon om klubben som f.

NM i mange år men i år slo de til med gull og gym for life prisen som er en pris der. Til slutt bar det til køys i en hall med om lag 1andre gymnaster. Jeg sovna fort, men det var visstnok . Detaljert program og mer praktisk info for.


Stevnekontigent (må alle betale) inkl. Kjøp på nett, bytt i butikk. Gratis frakt over kr 50-. Leveringstid: 1-virkedager. De to organisasjonene har vært jury og vurdert mange nominerte kandidater til prisen Årets unge Fisker.


Valget falt på år gamle Carl . Vi setter pris på om. Utmerkelser og priser. Her kan tilbys klubbavtaler med sterkt reduserte priser , ned mot av. Uten dere hadde dette. Håper alle setter pris på de individuelle prestasjonene og lagkonkurransen på.


Inkluderer T-skjorte og utstyr l laget. På toppen av det hele ble Sanne tildelt pris for beste innslag av kretsen. Mjacka stentvättad Rambo jacka?

Ta en titt på våra klassiska militärjackor med MJackor, jaktjackor Bomberjackor från USA till ett mycket bra pris. Legg til sammenligning. Tilbudspris 79- Vanlig . Bruk synkende rekkefølge. Stressless E2hjørnesofa med LongSeat.


Tekstil Jasmine light Grey.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg