onsdag 8. mai 2019

Nrk sogn og fjordane

Nrk sogn og fjordane

For time siden - Siste nytt fra ditt nærområde. Dyveke Buanes blir ny redaktør for eit samla NRK Vestland og dermed sjef for. Lyttarane får kome med innspel til kva radiosendingane frå Sogn og Fjordane. NRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK PSogn og Fjordane. NRK Sogn og Fjordane , Førde.


Nrk sogn og fjordane

Sogndal og Nordfjordeid hadde også hvert sitt lokalkontor. Ja eller nei til Kinn. Hovedkontoret ligger i Førde, og distriktsredaktør er Rolf Sanne Gundersen . Med et enkelt klikk kan du lytte til de beste live radiostasjonene fra Norge.


Det har vært et massivt press mot oss de siste dagene og det har gjort et veldig inntrykk, sier regionredaktør Kai Aage Pedersen i NRK Vest. Gloppen og har Haiti og hjelp etter katastrofen som tema. Også GU sitt engasjement . For tida held han på med å grave i TV-arkivet og lage . Jenny Følling røysta for intensjonsavtalen om samanslåing av Hordaland og Sogn og Fjordane. Men når NRK no snakkar om å slå saman dei . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Nrk sogn og fjordane

OMKONRK-profil Birger Rune Meland omkom i brann i natt. Dette er mobilutgåva av Sogn Avis. Logg deg på med fødselsnummeret, passord og kode frå kodebrikke. Landbrukshistoria i Sogn og Fjordane – Dei første . Rekrutteringa til skisporten stuper - Men ikkje i Stryn.


Nordmenn er fødd med ski på beina, heiter . Oversikt over kommunesammenslåinger og nye kommunenavn. For dager siden - Dei tre blir varetektsfengsla i to veker med brev- og besøksforbo melder NRK. Alle tre nekta straffskuld då dei møtte i Sogn og Fjordane. Sju ministerposter står nå ledige etter at Frp gikk ut av regjeringen, og diskusjonene mellom Høyre, KrF og Venstre om hvem som skal ta over ministerpostene . Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.


Nrk sogn og fjordane

Tilbyr tenester innan bank, forsikring og eigedomsmekling. For dager siden - PROREKTOR FOR UTDANNING OG FOR NÆRREGION SOGN OG FJORDANE Bjørg Kristin Selvik HØGSKULEN PÅ VESTLANDET.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg