fredag 31. mai 2019

Sammenleggbar bag med hjul

Lett og smart sammenleggbar bag på hjul ! Enkel å pakke i til biltur, seiltur etc eller kanskje ekstra bag til flyttelasset? Duffel bager med og uten hjul. Flere varianter av duffelbager på Travelstuff.


Sammenleggbar bag med hjul

Fri frakt og rask levering. Praktisk glidelås på ene siden. Disse er store nok til å få nedi brett med brus, om du skal på . Vi har et stort utvalg av lette bagger - både med og uten hjul. Bagger kan være et godt alternativ til koffert, spesielt om du skal backpacke eller pakke ultralett.


Gratis levering av alle lette reiseduffelbagger fra Samsonite i . Bagen har tre rom med. Full fôret weekend bag i skinn med 2-veis 5mm metall glidelås. A-TO-B Veske sammenleggbar , medium. American Tourister Herolite myk koffert, hjul , cm. Don Donna Camille Role Bag S håndveske.


Sammenleggbar bag med hjul

Enklere sammenleggbar trolley i polyester (600D). Mikrofiber Weekend- bag med glidelås, et rom med lomme foran og glidelås,. Lettvekts kabinkoffert i 4jaquar med fire hjul og utdragbart hpndtak i alumin. Vær alltid klar for treningsstudioet med en pen sportsbag , eller bruk den når du skal ut på helgetur. D metallutseende hjul , aluminium trillehåndtak, 15.


Sammenleggbar trillekoffert i 600 med enkel tilgang. Er du på jakt etter treningsbag, reisebag, skulderveske eller duffelbag? Hos XXL finner du et stort utvalg av bager fra kjente merker som Helly Hansen m. Denne store lette sekken med hjul har godt polstrede justerbare skulderremmer, god polstring i ryggen og som du ser av. Brompton Basket Bag Sykkelveske Avtagbar, med feste. I tillegg har den hjul ! Kjøp gjerne tilpasset sammenleggbar kjølebag på hjul til lav pris fra vår fabrikk.


Sammenleggbar bag med hjul

Pakk smart, lett og praktisk. Romslig bag på liter som kan brettes sammen til kompakt format. Stort hovedrom, samt . Perfekt å ta med i bagasjen på reise. Finnes i flere farger. Exped Transfer Wheelie Bag er en stor fraktpose med hjul.


Den er sammenleggbar , slik at den tar svært liten plass når den ikke er i bruk. Hjul på nett raskt og til en lav kostnad. Den største offisielle Sciconforhandler - Hollandbikeshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg