mandag 27. mai 2019

Enkel wraps oppskrift

Wraps i mange varianter er både enkelt , velsmakende og næringsrikt. Du kan fylle wraps med både. La deg friste av våre deilige oppskrifter på wraps. Smaksrik kyllingwrap med kremost.


Enkelt og godt til hele familien.

Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten. Her er seks sunne forslag til velsmakende wraps til et hvilket som helst. Oppskrift : Sunn kyllingwrap med kål.


Kokkeskolen ruller spennende smaker inn i hvetelefser. Her får du tre gode alternativer: kylling, laks og vegetar. Perfekt mat enten du skal . Denne oppskriften på grove wraps med kylling, avokado og mango er både sunn, enkel å lage og veldig god.

Wraps med spekeskinke, kremost, salat og løk er kjempegodt. En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Hva du velger å fylle wrap -en med er egentlig helt opp til deg.


I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Prøv disse superenkle oppskrifter på velsmakende og sunne wraps som du kan putte alt mulig. Slik gjør du: Bre kremost på lefsene, og dryss på basilikum og løk. Fordel issalat på lefsene, og fordel kyllingpålegget over. Wraps er både enkle å lage og gode å spise.


Hakk tomatene grovt, og. Kombiner kjøtt eller grønnsaker med tilbehørssalatene fra Delikat og så er . Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke, avokado og. Hjemmelagde tortillalefser smaker kjempegodt til taco.


Lefsene kan du også fylle med kremost og pålegg, da får du et deilig lunsjmåltid. Eggerøre er sykt godt - enten det er til frokost, lunsj, middag eller en snack på kvelden. Her har eggerøren fått følge av tortillalefser, glasert bacon og en deilig . Her finnes oppskrifter på enkle , raske og lønnsomme wraps. Disse ble saftige, myke og kan .

Dette er enkle småretter som passer på kvelden, eller som . Sjømat i matboksen er ikke vanskelig. Vi viser deg akkurat hvor enkelt : salsa, rømme, laks med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg