fredag 31. mai 2019

Nav kurs rogaland

Fleire kurs i Rogaland. Her finn du aktuelle kurs for blant anna arbeidsgivarar, leiarar, tillitsvalde, pårørande, fagpersonar og samhandlarar. Kom på sommarjobbmesse . Vinneren av årets IA-pris er Aker Solution avd.


Hjelpemiddelsentral Rogaland.

NAV Rogaland hjelper deg med å finne kompetansen som bedrifta di treng. Viken (Østfol Follo og Romerike). Vestfold og Telemark. Studietur til TAFU Rogaland anbefales, og det opprettes kontakt med faglig. Sandnes Ulik kommunikasjonsstil, mistolking og konfliktar.


NAV arbeidslivssenter Rogaland tilbyr en rekke kurs som ledere, tillitsvalgte og verneombud i Stavanger kommune kan melde seg på. Som IA-bedrift er disse .

Opplæring i sosialtenestelova for nytilsette i NAV -kontora. JobLearn Avdeling Rogaland. Kurs i offentleg helsearbeid. Vi gjennomfører våre kurs i samarbeid med NAV. Kurset er et AMO-tiltak fra NAV Tiltak Rogaland , levert av Lingu Norge AS.


Vi tilbyr NAV tjenester innen:. Rogaland fylkeskommune, fylkeshuset, Arkitekt Echoffsgate Stavanger. Våre kurs skal bidra til å styrke deg faglig og personlig i møtet med arbeidsmarkedet. Det innebærer at det på kursene er fokus på hvordan du kan få uttelling for . Finne, få og beholde arbeid på det åpne.


Fullføre utdanning, kvalifisering og kurs. Tankevirus - kursholder. NAV Arbeidslivssenter Rogaland VID vitenskapelige høgskole. NAV – Kriminalomsorg–Kommune-Fylkeskommune: TAFU Rogaland. Deltakers økonomi, tiltak, kurs.


Rådgiver Christer Daatland holder kurs om rus og spillavhengighet for ledere i Gjesdal Kommune.

NO-STEINKJER: AMO- kurs : Arbeidsrettet norsk, Kun abonnenter, KAT. Kursene arrangeres lokalt i avdelingene. Om det er ønskelig kan landsforeningen stille med foreleser.


Bestilling av forelesere til kurs og konferanser skal gå via . AMO- kurs for minoritetsspråklige arbeidsledige, og 2) hvordan arbeider NAV for. Kontaktperson: Alf Henrik Trøen, Siv Lohne. Finn relevante kurs innen Barne- og ungdomsarbeider i Rogaland.


Veronica er glad for hjelpa ho får av Nav i Sandnes og håpar på ny. Nå sit 20- åringen i eit klasserom på Nav i Sandnes, på jobbkurs med . Her finner du Barne- og ungdomsarbeider kurs i Rogaland som passer dine mål, fra ledende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg