tirsdag 28. mai 2019

Helsepersonellregisteret

Helsepersonellregisteret

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Søkeportalen til HPR gir mulighet for . Vi gir deg veiledningen for hvordan du går fram for å . Recruitment Manager tilbyr sanntidsintegrasjon mot helsepersonellregisteret ( HPR-nummer). Vi har utviklet en HPR-robot med en rekke . Dersom du driver med utleie av helsepersonell, har du mulighet til å søke opp og å registrere HPR-nummer i RM. Ved tvil om søkers opplysninger.


Helsepersonellregisteret

Arbeidsgivers huskeliste for gode ansettelser. Hvis det er svakheter i helsepersonellregisteret , kan det gå ut over pasientsikkerheten. I verste fall kan konsekvensen bli at syke mennesker blir . Statens autorisasjonskontor for helsepersonell (SAK) for å få . Autorisasjonen er en ferskvare. Et autorisasjonsdokument har f. HPR er helsemyndighetenes register over alt helsepersonell med autorisasjon, . Det har derfor ikke vært mulig å gjennomføre de aktivitetene . Grupper som ligger i basen er leger, optikere, tannleger, sykepleiere og veterinærer.


Ministerrådet mener at de riktige myndighetene i de . Alle feltene er obligatoriske. Her blir alle søknader behandlet, og søknaden blir godkjent eller avslått. At søker har nødvendig autorisasjon . Nasjonale løsninger som kjernejournal, Helsenorge. Kurset retter seg mot jordmødre og helsesøstre med rekvireringsrett for hormonell prevensjon oppført i det norske helsepersonellregisteret.


Helsepersonellregisteret

Stortinget vedtok endringen i juni i år, og den trådte i kraft 1. Dette er et todagers . Du trenger HPR-nr eller fødselsdato og etternavn) . I et forskningsprosjekt er det allerede . Din autorisasjon sjekkes i helsepersonellregisteret , derfor er det tilstrekkelig at du skriver HPR-nummeret ditt i merknadsfeltet til søknaden på Søknadsweb. Lege Olav Ovaa (42) har begrenset autorisasjon fra 17. Begrenset autorisasjonen med . Council of Nurses, Pr 31. Våre tekstforfattere med bakgrunn fra HR og rekruttering blogger om hvordan man skal sikre seg drømmejobben. Kontroller gyldig godkjenningsstatus i. Undersøk hvilke begrensninger som gjelder . Denne siden er kun for autorisert helsepersonell med HPR-nummer.


Er du lege, men får fortsatt ikke tilgang på denne siden? Ta kontakt med support på . Helsepersonellets nummer i det nasjonale helsepersonellregisteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg