tirsdag 14. mai 2019

Hundebur medium hund

Hundebur medium hund

Trenger du et hundebur til mellomstore hunder ? Her finner du alle bur. Velg mellom plastbur, bur i metall eller hundevesker. Er du ikke helt sikker på størrelsen? Sammenleggbart bur med et tettere gitter som gir økt sikkerhet, rundede hjørner, dør med sikkerhetslås og dyp plastbunn som er lett å rengjøre. Hundebur og transportbur i aluminium til din hund.


Velg trygge bur fra kjente merker som. Trixie hundebur nr 2. Variocage Dobbeltbur Medium. Skal du og din hund på ferie eller bare en dagstur?


Reis på en trygg og behagelig måte med et hundebur. Pets ECO bilbur - Medium. Rørosburet er et sveiset bur av svært høy kvalitet!


Hundebur medium hund

Sikrer hunden under bilturen og gir samtidig sjåføren fri utsikt bakover. Buret passer mellomstore hunder. NAF har testet hundebur og hundeseler til sikring av hund. Det er testet kollisjonssikkerhet, komfort for hunden og brukervennlighet.


Dersom hunden er usikret i bilen vil den ved bråbrems bevege seg i full fart gjennom. Burene er kollisjonstestet (TÜV testet) for å ivareta. Området hvor hunden oppholder seg skal være minst så stort at hunden med god klaring kan stå oppreist, snu seg rundt, ligge i naturlig stilling, strekke seg, . PRO hundebur er en serie høykvalitets hundebur , utviklet og produsert i Sveits. Disse burene er perfekte for mellomstore hunder som Border Collie eller Sheltie. Den smale bredden på 54.


Hundebur medium hund

Pro Milan ( medium ) Artikkelnr. Sommerbutikken AS fører kjente hundebur som Herkules, Vari Kennel,. Enten det er til kort transport eller lang reise har vi noe som passer din hund. Se vårt store utvalg her! Et stort utvalg nødvendig og nyttig utstyr til hund.


Artfex hundebur medium LT, Artfex medium LT, load threshold. Last ned passet listen nedenfor for å se om denne hunden buret passer inn i din spesielle bil . PRO hundebur passer til medium store hunder som Spitz, Sheltie eller Border Collie. Alltid sammenlign baggens lengde og høyde med hundens. Søker du hundebur til bil til reise med hund ? Sikring av hund i bil og dyr er svært viktig for sikkerheten til deg som sjåfør, dine passasjerer og dyret selv.


Hundebur medium hund

Fornøydgaranti - 3dagers åpent kjøp. Rå kvalitet til garantert best priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg