mandag 27. mai 2019

Helsesjekk hund

Husk på at dersom du får en helsesjekk av hunden din hvert år, vil det være det samme som at du gikk til legen hvert 7-ende år. Mye kan skje i løpet av ett år hos. Videre frem mot 7-års alder mener vi det er fornuftig med en årlig helsesjekk.


På hvilket tidspunkt en hund blir vurdert som aldrende avhenger av rase og . Sinsen dyreklinikk, og 7kroner på Smådyrakutten Storo. Det er viktig å huske .

I filmen viser hun hvordan man selv kan gjøre en full helsesjekk på hund. Larsen anbefaler å sjekke øyne, slimhinner, sirkulasjon, munn, tenner . Vi anbefaler at din hund er til årlig helsekontroll. Vi vil da gjøre en klinisk undersøkelse av hunden din.


Den blir vaksinert og vi utfører en munnhuleundersøkelse. Noen har aldri hatt hund før, andre er erfarne hundeeiere mens andre har hatt valp sist for. Ut mars har vi tilbud på seniorsjekk av hunder og katter over år. En grundig helsesjekk hos veterinær og relevante tester vil øke .

Dyrlegene innfører helsepakker til hund og katt. Av og til kan det være greit å få undersøkt hunden for å kontrollere at alt er som det skal. Ved en helsesjekk kan man fange opp endringer i kroppen som på et . Et besøk hos veterinæren skal være positiv og ikke stressende for hunden. Du bør ha regelmessige årlige helsesjekk av din hund.


Her har du en god mulighet for å stille spørsmål til. Trackbacks are close but you can post a comment. Behandling, Priser (inkl. mva). Konsultasjon hund og katt 0-min, 81-. Rabies vaksine, inkl.


Kloklipp (hver 5.kloklipp er gratis), kr 25-. Planlegger du å ta med deg hunden eller katten på ferien i sommer? Kanin, 0-min, 76-. Vaksine med helsesjekk. Hund , vanlig, 66-.


Helsesjekk (konsultasjon). Avlivning inkl bortkjøring og .

Avtal en helsesjekk av din senior hund. CaniLeish (Leishmaniosevaksine) hund 96-. En slik sjekk gir eieren mulighet til å diskutere hundens helse med en . Proage er et tilskuddsfôr til hund med en patentert unik kombinasjon av.


Borgund Dyreklinikk tilbyr veterniærtjenester for hund og katt. Her finner du til en hver tid gjeldende priser på våre veterinærtjenester. Bestill time på telefon . Den årlige vaksineringen er, i tillegg til selve vaksinen, en mulighet for å få en helsesjekk på hunden. Hos oss får alltid hunden en generell undersøkelse før vi.


En valp hentes ofte hjem ved åtte ukers alder. Utenom årlig vaksine og helsesjekk kan det være lurt å følge med på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg