onsdag 29. mai 2019

Lego brannstasjon bruksanvisning

Her kan du laste ned offisielle, digitale byggeinstruksjoner for gamle og nye sett, og du kan teste ut nye, interaktive I. Settet inneholder en brannstasjon i tre etasjer med kontor, avslapningsrom og . Bygg stasjonen, og parker de flotte, røde redningskjøretøyene på riktig plass, klar til utrykning. Brannstasjon inkl div brannbiler. Bruksanvisning på stasjon medfølger pluss reservedeler som var i pakken.


Stor kasse (L) med Lego hovedsakelig City: politistasjon, brannstasjon , biler og fly litt annet - se bilder.

Han drømmer om å jobbe for Lego i Danmark, men først skal Geir Smestad bygge ferdig brannstasjonen sin. Vi har nå Lego klær salg innen torget. Han bygget den helt uten bruksanvisning , så klart. Det er det Lego -nerder gjør, sier han.


Alt er stille på brannstasjonen , helt til alarmen går av! De tre brannmennene skynter seg avgårde, her er det ingen tid å miste! Lego politistasjon og lego brannstasjon selges for mp 3pr stk.


Blir tatt fra hverandre før salg. Følger med bruksanvisning.

Vet ikke om alle delene er der. Esken inneholder 1morsomme trylletriks med bruksanvisning og DVD. Oppbevaring av Lego Hjem og utstyr. En egen boks til bruksanvisninger.


Alarmen går og brannmennene er straks klare til action. En brannmann spretter ut av sengen, røsker tak i en hjelm på veggen og skynder seg til . Brukes for å bygge Lego på og der er det hus, brannstasjon , politistasjon ol. Du kan jo heller organisere bruksanvisningen.


I kr,2Villa med garasje og sportsbil kr. Legoland brannstasjon med biler. Brukt Lego med bruksanvisning - Tolvsrød - Alle deler finnes Lego Creator.


To kasser duplo inkludert duplo elektrisk togbane med skinner. Hvordan finne instruksjoner for Old LEGO Sets LEGO produkter har en lang og diverse historie. Bruk generelle søkeord som tog eller brannstasjon for de beste resultatene.


Et stort sett med uendelige muligheter. Bygg innen temaer som zoo, tivoli, havn m. Lekehus i sedertre med trapp og rutsjebane. Behandlet mot mugg og sopp.

Med fire sidemoduler og tak. Lego brannstasjon med ekstra tilbehør. Har ikke eske, men bruksanvisning. Vipps er Ok betalingsmåte. Se også min politistasjon på Finn, og mange andre Lego.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg