fredag 24. mai 2019

Diamantringer hvitt gull

Diamantringer hvitt gull

Selve ringen kan være flettet, tykk eller tynn – i hvitt gull , gult gull, sølv eller . Her finner du klassiske diamantringer med eller flere diamanter og diamantringer med spennende design. Velg mellom diamantringer i hvitt eller gult gull. Ringen har mange små brilliantslipte diamanter som er fattet i hvitt gull. Denne er en del av Thunes High Jewelry serie, der du finner eksklusive diamant og . Hos Bjørklund får du diamantring i hvitt gull og gult gull. Vi har diamantringer til alle anledninger.


Diamantringer hvitt gull

Enstens- diamantring. Besøk Gullborgen butikkene i Oslo, eller kjøp gjennom vår sikre nettbutikk. Victoria enstensring er vår bestselger! Ring i størrelse på lager.


CT TWSI Kraftig designring! Leveres i 5(14K) gull. Noor diamantringer er håndlaget av norske gullsmeder og juvelfattere. Dette er vår toppserie. Diamanter totalt ct W si.


Diamantringer hvitt gull

Enestående vakker diamantring fra Diamonds by Thune. Ringen er i hvitt gull og er fattet med hele 1diamanter som er på totalt ct. Dersom du planlegger å. Solitaire er diamantringer der det er lagt vekt på kun en diamant som skal vise seg fra sin beste side. Er du ute etter diamantring med kun en diamant, er Isabella . Alle smykker i hvitt gull er rhodinerte for å få en ekstra fin og blank overflate.


Under rhodinering tilfører man gullet et tynt belegg med det sølv-aktige edelmetallet . Nydelig diamantring i karat hvitt gull , ct diamanter. Fargen på diamantene er HWE, klarhet S1 slip PR. Solitær i hvitt gull med prinsesseslipt diamant (5ct). Vakkert og klassisk … Vår pris 7. Klassiske diamantringer i hvitt gull K. TW VS Tostens med ct.


På høyre hånd har hun et par diamantringer i hvitt gull , den ene på lillefingeren. Hun har små diamanter i ørene også, med en perle dinglende under. En enkel, vakker og tidløs ring hvor diamanten er fattet med klør.


Vurderer å selge min helt nydelige diamantring. Ideell - en ring av hvitt gull med en diamant. Spesielt attraktive modeller i form av et spor med . Mestergull Enkel ring i hvitt gull med diamanter MG DIAMONDS Ring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg