onsdag 4. desember 2019

Uttrekkbar levegg

Praktisk levegg som tas ut og inn etter behov. Justerbar inntil meter. Uttrekkbar levegg som skjermer for sol, vind og innsyn.


Meget praktisk å bruke på steder hvor det ikke er ønskelig å sette opp en permanent vegg. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig.

Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. Leveggen trekkes enkelt ut av kassetten ved bruk og føres. Beige skjermvegg i 2g polyester.


Størrelse 6xmeter. Her viser vi seks ulike stiler - både levegg på rull og i tre. Norsol er en annen leverandør som tilbyr uttrekkbare levegger i tekstil.

Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. På jakt etter uttrekkbar levegg ? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Skap en herlig uteplass skjermet for sol, vind og innsyn.


En uttrekkbar levegg kan brukes overalt og gir deg unike muligheter. Sideseil er en perfekt måte å kunne komme i le for vinden eller skjerme innsyn når man selv ønsker. Passer perfekt i på terrassen hjemme eller på hytta.


Finnes det modeller av uttrekkbare levegger som ikke er avhengig av en fastmontert stolpe for å feste uttrekket i? Jeg har en terrasse som . Fortsatt ingen som har testet billig uttrekkbare levegger ? Vi har en rekke produkter som tåler både kraftig vind og store påkjenninger. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. KLASSISK LEVEGG : Den klassiske leveggen er i tre, og finnes i. UTTREKKBAR : Trenger du beskyttelse mot vind eller innsyn en gang i blant .

Tilpass til hus eller veranda med din favoritt duk. Vi tilbyr gratis befaring! Laget av 1 polyester. Kassetten monteres i vegg og trekkes ut i ønsket lengde. Dusjkabinett stort utvalg kabinetter i alle størrelser.


Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, . Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming. Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hån og kan festes i en valgt posisjon. Og all hjelp du kan få, både av store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg