mandag 30. desember 2019

P4 fem på latterkrampe

P4 fem på latterkrampe

Hør lyd: Gjennomskuer Marius og får latterkrampe :). For tidlig pynting til jul er ingen spøk. Eller er det kanskje det.


P4 fem på latterkrampe

Hør Kirstens reaksjon da Marius forsøkte å lure henne, vi garanterer smittende latter ! FEM PÅ - Latterlig telefonspøk. Fem På PRadio Hele Norge AS. Fortell oss hvilken du vil høre i ønskereprise og vær med i trekningen av et gavekort på 100- fra . I stedet dukket Pog Lottofestival-teamet opp på hjemme hos ham, og det tok.


Er du i familie med Victoria på P, spurte en vaktmester henne. Chamonix – fem venner på kvadrat, med kombinert skibod og toalett. Får latterkrampe av sporten. En drit morsom telefonspøk fra Radio P4s serie: Fem på De lurer en dame til å tro at hun må i fengsel.


For dager siden - PKøbenhavn. Ghita Nørby overdriver Dirch Passer-anekdote om latterkramper. Men kun en enkelt af rejsebloggerne har sat sine fødder i byen - for fem år siden. Kragerø StartSiden - Nyheter fra P4. Det er lite sannsynlig det er et utbrudd av E. Bergen selv om fem personer har blitt syke av bakterien de siste ukene.


TØI) vil iverksette omfattende tiltak, skriver P4. Bare i september omkom personer i trafikkulykker på norske veier, mot fem samme måned i 2017. Lisbeth fikk latterkrampe da hun så hva som var galt med bilen . Overgrepene skal ha skjedd fra jenta var litt over fem år gammel, skriver NRK.


P4 fem på latterkrampe

P- 2017-03-15:31:13. Pappa prøver å tømme søpla på glattisen - familien får latterkrampe P4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg