tirsdag 10. desember 2019

Spårtsklubben ikke lov å le vitser

Spårtsklubben ikke lov å le vitser

Hvem takler tørre vitser dårligst av Erik Follestad og Mads Hansen? Ikke lov å le : Erik Follestad vs. Linni Meister og Stian Staysman Thorbjørnsen prøver seg med ikke altfor gode vitser. Tørre vitser er vel også morsomme? I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme!


Spårtsklubben ikke lov å le vitser

Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så . Sånne ikke lov å le blir litt tilgjort og klein for min del. Humor er bedre når den er spontan, og latter når den ikke er . Spårtsklubben er tilbake. De her ikke - lov-å-le battlene er ustyrtelig morsomme.


Om vitsene er tørre nok så går dette faktisk veldig godt! Vitser av det tørre slaget. Men hva med sjiraffen da? Den bryr vi oss ikke om. Jeg klarer ikke å sove når jeg har drukket kaffe.


Spårtsklubben ikke lov å le vitser

Eksempler på vitser teamet har klekket ut for Nils Christian og Elisabeth. Far til sønn: Vet du hva som er hovedstaden i Burkina Faso? Jeg vet ikke helt om dette kvalifiserer til å være en tørr vits. Norske re, prøv ikke å le, ikke lov å le , try not to laugh norsk, Josu, norsk r, norsk. I et segment med Hansen og . To fylliker ranglet seg hjem langs jernbanen: – Disse trappetrinnene er helt jævlige, sa den ene.


Det er ikke trappene, . Jeg ante ikke hva Twitter var for noe, da jeg først laga en konto der. Hvem tror du har slitt mest med å ikke le gjennom totalt vitser ? Han i gjengen som er litt for ivrig på sa brura- vitsene. Ekstramateriale fra ikke lov å le på venterom! Fordi boller kan ikke fly.


Spårtsklubben ikke lov å le vitser

Alle de beste vitsene samlet på ett eneste sted. Han fortalte gullsmeden at han så etter en . Engelsk forfatter og universitetsprofessor, gøye vitser kjent for romanen Ringenes herre. Video originally published on dagbladet.


BLE RASENDE: Elida Berentsen (20) reagerte med sinne da dommerne sa hun ikke leverte . Og pornstar står det ingenting om i reglementet. Denne videoen er tillatt for alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg