søndag 22. desember 2019

Kvadratrot oppgaver

Kvadratrot oppgaver

Holdbar 1liter bag med hjul og teleskophåndtak. Tarpaulin forsterkning under gjør den vanntett og holdbar. Flere rom inni bagen gjør det enkelt å ha system . Innholdsrik weekendbag med gjennomtenkte løsninger. Flere håndtak rundt om for enkel håndtering, samt hjul og teleskophåndtak for enkel transport. Kjøp TARGUS TRANSIT VESKE MED HJUL hos Power.


Grizzly Pipe Line Bag Trolley med hjul. Teleskophåndtak i aluminium. En smart og romslig weekend bag. Hjul og teleskophåndtak gjør at du kan dra bagen bak deg og avlaste skuldre og armer.


Lettvektstrolley med teleskophåndtak i aluminium. Kraftige skateboard hjul som tåler juling, og gjør at bagen ruller mykt med lite vibrasjon. Sportsbag Lazio medium - black.


LAZIO REISEBAG MED HJUL. Tutto Bags vesker med hjul Medium. U-formet, avtagbart teleskophåndtak (cm). Låsbar trilleskallkoffert med fire bevegelige hjul , teleskophåndtak ,. Mikrofiber Weekend- bag med glidelås, et rom med lomme foran og glidelås, håndtak o. Vær alltid klar for treningsstudioet med en pen sportsbag, eller bruk den når du skal ut på helgetur. Ekspedisjons bag med hjul og teleskophåndtak.


Meget stort hovedrom med plass til alt du trenger. Resultatet er en bag om kun veier 8kg, med hjul og teleskophåndtak som har latterlig mye plass og blant flere smarte løsninger også kan brukes som ryggsekk. Bag med hjul og teleskophåndtak , liter.


Innfelt teleskophåndtak i lettmetall med låsemekanisme. Hjulene, som er av samme type som brukes på inline . Kvalitet, moderne design, TSA kombinasjonslås, tre-trinns teleskop-håndtak og hjul. Kofferten er laget av svært slitesterk plast – Polykarbonat – og er dekket . Large Cargo Duffel with wheels.


Stor bag med hjul og teleskophåndtak , 1liter. Padded Nordic pole bag pr. Lommer: En indre bag , to skillevegger, to oppbevaringslommer og to . Leveres i tre trendy farger.


Kvadratrot oppgaver

Loggan trycks på etikett stl. Shopping bag med hjul fra Acces. Trillestativ: 3 x 2x. Hendig rygg sekk med teleskophåndtak og hjul.


Praktisk reisebag med hjul og teleskophåndtak – liters kapasitet med robust ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg