torsdag 26. desember 2019

Kremet laks med sukkererter og pasta

Ta opp og la renne godt av seg. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del laksen i strimler og trekk den i litt lettsaltet vann i 2-min. Rens og snitt sukkerertene. Kremet laks med sukkererter og pasta.


Kremet laks med sukkererter og pasta

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for . Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann. Det tar omtrent 7–minutter.


Tilsett derfor noe grønt og friskt, for eksempel sukkererter , asparges, aspargesbønner, spinat, . Ha laksen oppi og la den surre på svak varme i 1-minutter. Bland pasta og saus , eller server sausen ved siden av pastaen. En deilig pastarett med krydret laks , knasende sprø grønnsaker og smak av sommer.


Kremet laks med sukkererter og pasta

Pasta med røklaks og deilig, kremet saus. La laksen og sukkerertene koke sammen med pastaen det siste minuttet av koketiden. Denne oppskriften på pasta med reker og sukkererter er en lettvint og delikat familiemiddag! Varier gjerne retten med annen sjømat og benytt gjerne tagliatelle.


Jeg hadde sukkererter i kjøleskapet, men har du frosne erter kan du like…. KREMET PASTA MED LAKS OG BROKKOLI. Cecilie i forstaden: Laks med kremet pasta og brokkoli. Ha i sukkererter og laksebiter, og vend alt forsiktig inn i sausen.


Men disse tingene må du. Lag en smakfull salat med kokt laks , quinoa, agurk, sukkererter , koriander og. Tilsett røkelaks, fersk laks og sukkererter og la det få et raskt oppkok.


Rør til slutt inn gressløken og den nykokte, varme pastaen og smak . TIPS: Du kan bytte ut rekene med kylling eller laks. Fra start til slutt tar det under en halvtime å få denne . Stuet makaroni med laks eller kremet laksepasta. En nydelig laksepasta med. FORKLEDD FOR FEST: Laks i kremet pastasaus - ditt fantastiske, finurlige,.


Kremet laks med sukkererter og pasta

Del opp sukkerertene , rens basilikumen for stilker og kok dette . Finn din indre italiener frem, la turen gå til pastalandet , og merk poesien, når kremet tripoline og. La sukkererter , grønne erter, sitronskall og fløte koke opp i en liten. Brekk laksen i mindre biter, og fordel dem over pastaen.


Kutt laksen i mindre biter. En slik middag gjør seg også godt som lunsj dagen etterpå. TORO Miks for laksepanne er en mild kremet saus med garnityr av rødløk, paprika og persille. Sausen er smaksatt med sitron, løk, og pepper som fremhever smaken til laks og ørretfilet. En lettvint og spennende.


Server med poteter, ris eller pasta. Ha over 1g sukkererter og 1g cherrytomater delt i to før servering. Laks i form med grønnsaker og fløte er en slik middag, den er så simpel, men samtidig veldig god.


Muligheten for varisjon i grønnsakene og . Denne laksesalaten med jordbær, sukkererter og poteter er frisk, spennende og i tillegg metter den godt. Legg den nystekte laksen på toppen av salaten og server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg