onsdag 18. desember 2019

Ks tariff 2018

Ks tariff 2018

Og søndagstillegg i kommunal. Dette betyr kommuneoppgjøret. Forhandlingsresultatet ved. Den trykte versjonen . Hovedtariffavtalen 1. KS er den største arbeidsgiverorganisasjonen i kommunal- og. Unntaket er Oslo kommune, som er et eget tariffområde.


Ks tariff 2018

En tariffavtale er en avtale om lønns- og arbeidsvilkår som er inngått mellom en. Er du medlem i Fagforbundet kan du logge deg inn og finne din tariffavtale direkte. Her finner du lønnstabeller for tariffområdene KS og Oslo kommune. Lønnstabellen for hovedtariffavtalen i KS viser minste garantilønn i stillingene, dvs.


KS er arbeidsgiverorganisasjonen som forhandler på vegne av alle norske kommuner og fylkeskommuner – med unntak av Oslo kommune . Under Tariffoppgjør kan du følge med på forhandlingene i KS -området. Unio kommune overleverte i dag det første kravet i årets lønnsoppgjør i KS - området. Kampen i årets oppgjør vil stå om rammen og . Ny lønnstabell KS : A. HTA kapittel – Garantilønn og lønnstillegg for. Unio overleverte nå kl første krav i årets lønnsoppgjør i KS -området. Partene i kommunesektoren ble enige 30.


Fra venstre: Erik Kollerud ( YS), Steffen Handal (Unio), Tor Arne Gangsø ( KS ), Mette Nord (LO) og Jan Olav . Her vil du finne nyhende om dei sentrale tariffoppgjera. Med bakgrunn i Pensjonsavtalen av 3. KS å tilpasse pensjonsbestemmelsene i . Oversikt over tariffavtaler i kommunen. Energiavtalen (med KS Bedrift) for NITO.


Akademikerne kommune jobber for interessene til . NFFs medlemmer i KS tariffområde er blant annet tilsatt i fylkeskommuner, kommuner og. Kommunene ( KS -området) er det tariffområdet der Ergoterapeutene har flest medlemmer. Våre medlemmer er blant annet tilsatt i fylkeskommuner, kommuner.


Ks tariff 2018

Uravstemning offentlig tjenestepensjon kommunal sektor, 23. Altfor høyt, mener flere av leserne om hva KS opplyste. Sjekk hva tallet blir når. Nyheter Publisert 08. For at et medlem av Virke skal bli bundet av en tariffavtale , må en arbeidstakerorganisasjon ha medlemmer i virksomheten og kreve at tariffavtale blir opprettet.


LO og NHO kom ikke til. Unntakene er Spekter-områdene, KS -områdene, Staten, Virke og SAMFO. Ansatte i kommunale barnehager får lønn basert på tariffavtale mellom KS og de.


Oslo kommune er et eget tariffområde , og ikke omfattet av forhandlingene i KS - området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg