fredag 20. desember 2019

Svømmehall drøbak

Dette rommet har kabel-TV, telefon og felles bad. Ekstra laken og dyner er tilgjengelig uten pristillegg. Maks antall gjester 4. Som gjest har du tilgang til felles bad med dusj og toalett. Størrelse på rom m² . Rommet har klimaanlegg, kjøleskap, TV og gratis grønn te.


Gulvene er laget av tatami (vevde strå), og du har . Private room for €31. Passer best for voksne Rolig strøk. Felles bad med varmekabler og toalett.


Kan disponere vannkoker og . Våre åpningstider for fellesbad er: - Mandager kl. I vinterferien i uke er svømmehallen åpen for publikum mellom 10. Tomannsrom inneholder to enkeltsenger som kan settes sammen om det ønskes.


Vi tilbyr gratis tråløst . Hvis du har med deg egen bil så har Backpack Hotell egne parkeringsplasser like i nærheten, som kan leies for bare kr. Damebad fra til 21. Familierom med felles bad. Holmestrand svømmehall tilbyr svømming og lek i fellesbadet.


Vanntemperaturen i bassenget ligger på rundt – grader. I kjelleren i Johan Svendsensgate finnes et bad som er til disposisjon for alle. Chambre privée à 33€. Eneboligen ligger i rolig strøk på Lisleby, km fra Fredrikstad sentrum.


Det er min å gå til Snippen, som er Lisleby . Har lys innredning og tregulv. Du får tilgang til felles bad på gangen. Du har tilgang til et bad du deler med person som bor i enkeltrommet ved siden av. Dobbeltrom med felles bad.


Seng på 4-sengers sovesal for begge kjønn med felles bad. Rom med aircondition, parkett og felles bad. Enkeltrom med felles bad. Dette tomannsrommet har mikrobølgeovn, sittehjørne, vannkoker og felles bad.


Svømmehall drøbak

Her er det ikke plass til ekstra senger. Type seng(er) enkeltsenger. Tremannsrom Economy med felles bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg