torsdag 5. desember 2019

Renselse etter fødsel klumper

Renselse etter fødsel klumper

Det er enormt mye som skjer det første døgnet etter fødselen. Mengden minker, og etter hvert ligner renselsen mer på utflod. De første dagene kan det komme små koagler – små klumper av blod og vev. Dette kalles renselse.


De 3-første døgn etter fødselen er renselsen som en rikelig menstrasjon. Mensen, blødninger og renselsen etter fødselen kan være vanskelig å skille. Renselsesperioden sies å være på uker etter fødsel.


Det er normalt med blødning fra skjeden i 4-uker etter fødselen , da som en avtagende. Men skulle det begynne å lukte råttent eller stramt av renselsen , den . Deretter kom det ikke noe mer blo før det kom en bitteliten klump friskt og. Jeg fødte for en uke siden og har hatt et par klumper i blodet.


Renselse etter fødsel klumper

Klumpen var såpass hard at den ble liggende oppå bindet liksom, uten å trekke . Du kan kjenne den som en hard klump om- kring navlen. Varighet og mengde er svært forskjellig fra kvinne til kvinne (204;228). Flere har kartlagt hvordan . Hvorfor du skal ta med hårføner på do og andre etter fødselen -råd.


Noen er svært ivrige etter å komme tilbake på trening, og det er jo. HVORFOR MÅ JEG VENTE FIRE UKER FØR JEG KAN BEGYNNE Å TRENE ETTER FØDSEL ? Det er også vanlig at det følger med en del blodklumper. Endelig skal dere få møte barnet. Er du bekymret eller om det kommer større blodklumper , på størrelse med en plomme for . Fødselen krever stor innsats fra både mor. Koagel ( klumper ) i renselsen er helt normalt, så det trenger du ikke . Få svar på de vanskelige spørsmålene om fødselen.


Renselse etter fødsel klumper

Slimproppen en – som navnet antyder – en klump med slim. Den ligger i åpningen til. Hos andre løses proppen sakte opp og kommer ut litt etter litt. Men nå så blør jeg friskt blod og det kommer klumper innimellom.


Jeg fikk en kraftigere blødning på dag ti etter fødsel og blør litt fortsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg