tirsdag 17. desember 2019

Sy turndrakt

Sy turndrakt

Lene har sydd enda en turndrakt ! Den er sydd av Kattas vanilje og smaragd sirkler. Hos oss finner du alt du trenger for å kunne sy antrekket du har drømt om så lenge. Hjemmesydd VÅROUTFIT - Speiltvillingene speiltvillingene. Men Frøkna meinte ho trong turndrakt , så da vart det det.


Neste år skal ho byrje på turn sjølv så da var det heilt greit å sy ein til henne no. TT Gymnastics er Norges største nettbutikk for turntøy! Blant vårt brede sortiment finner du turndrakter , bukser og leggings, turnsko og annet tilbehør. I TT-Gymnastics nettbutikk finner du en rekke ulike sportsstoffer av høy kvalitet i metervare. Vi har ulike velurstoffer, glatt velur, glittervelur, glitterstoffer, . Turndrakt til storegullet - bare koser meg barekosermeg.


Her finner du vårt utvalg av turndrakter med skjørt. Emma fikk ny drakt forrige uke, da bestilte jeg litt stoff for å forsøke å sy drakt:) Hun får prøve den på neste trening, så får jeg få dommen da:). Shortsen har mistet en søm på det ene benet, lett å sy.


Sy turndrakt

Se pris på hvert bilde. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular. Alternativt kult treningstøy, turndrakter eller kanskje en sportstights til deg selv.


Her har vi også tegnet på klær, en gammel turndrakt. En superheltkappe hadde vi og. Jeg kan ikke sy , så limer der jeg kan. Brettet derfor stoffet rundt og alle . Meretes store hobby er å sy og strikke. Bare fem år gammel spretter Andrine rundt i søsterens turndrakt , og to år senere møter hun stolt og litt . Når ble det huset revet?


Sy turndrakt

Er det ikke noe kjent med jenta i turndrakt ? Der kvinnene kunne sy , skaffet de hoen ekstra kroner på søm. Det er viktig å ta hensyn til barnets vekt og høyden når man velger str. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god . Vi ble enige om å sy av samme mønsteret, men annet stoff.


På turnforeningens tradisjonelle juleshow skulle de ikke bruke turndraktene denne gangen, men . Jeg hadde tenkt til å sy tightsen av rød ribb fra Stoff og Stil, men . Da tok hun en gammel turndrakt og festet mange filler i forskjellige . Prøvde å sy en body til han så han sku sleppe unna skjermen litt. Elsker å sy i chenille-stoff. Guttungen passer sjeldent bodyer i butikker, så utmerket å kunne sy de selv evt ;-).


Mariann som paraderte ut på scenen og kastet roser (som hun hadde brukt tre timer på å sy fast i turndrakten ) på et måpende publikum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg