fredag 21. juli 2017

Udi visum

Udi visum

Med dette visumet kan du reise rundt i hele Schengenområdet. Noen personer trenger ikke visum for å besøke Norge, fordi de har pass fra land som Norge har avtale med. Dette gjelder også noen som har oppholdstillatelse i. Du som ikke trenger visum for å besøke Norge, kan være her i inntil dager. Det er også andre regler du må følge. Visa Information System (VIS) er et felles IT-system for Schengenlandene.


Udi visum

Det inneholder personopplysninger, inkludert fingeravtrykk, om de som søker om et . Du skal søke om å bo i eller besøke Norge, om statsborgerskap eller utlendingspass. Når du skal besøke Norge, må du vise at du har nok penger til oppholdet ditt i Norge og til hjemreisen. De aller fleste som leverer en søkna må betale et søknadsgebyr. Her finner du en oversikt over hvor mye du må betale i gebyr, hvordan du betaler og . Etter at du har levert en søknad om familieinnvandring kan det hende at du blir kalt inn til intervju. Hvis du ikke har penger selv, må du ha en økonomisk . Som regel må du vente i hjemlandet ditt til UDI har behandlet . Oversikt over hvor lenge du må vente på svar på søknaden din.


Slik forlenger du visumet. Søk om å forlenge visumet hos UDI. Du må søke om nytt visum hvis du forlater Schengen og ikke har visum for flere innreiser. Utlendinger må ha visum til Norge for å kunne reise inn i riket, med mindre Kongen i forskrift har gjort unntak fra dette kravet. Visum utstedt av et Schengenland gir rett til innreise og opphold i riket i den perioden.


Udi visum

Når det er nødvendig av humanitære grunner, nasjonale hensyn eller på grunn av internasjonale forpliktelser, kan visum utstedes for inntil tre måneder selv om . Hvor mye tid trenger Utlendingsdirektoratet ( UDI ) for å avgjøre om en forsker kan få norsk visum ? Lang saksbehandlingstid er et problem for . Alle norske borgere må ha søkt om visum før innreise til Tyrkia. Skal man reise med nødpass og søke om e- visum , må man velge Ordinary . UDI har i ovennevnte praksisforeleggelse gjort departementet oppmerksom. Nå kan utlendinger søke og betale for visum på internett. UDI nekter for at sikkerheten blir dårligere.


Noen land krever visum av deg når du skal på ferie. Madihas (3) bestefar har vært i Norge ganger. Nå nekter UDI ham visum.


Udi visum

UDI vil ikke lenger la Muhammad Fateh (76) besøke barnebarn . Her svarer saksbehandlere fra familieinnvandring i UDI på spørsmål. Dessverre forutsetter det at søkeren kommer fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg