mandag 17. juli 2017

Hva er passepartout

Et passepartout brukes oftest med hvit eller svart front, men finnes i et stort antall . Hva er en passepartout ? En passepartout er et stykke papp som brukes i kombinasjon med en fotoramme for å gi bildet ditt en pen innramming. Hvor tykk bør den være? Og bør du ha passepartout eller droppe det .

Bildene mine er 30x4 den medfølgende passe-partout gir plass til. Passe-partout , betegner kartongramme med utskåret vindu og bakstykke til beskyttende innramming av tegninger og grafiske blad. Beskyttelsesramme i kartong til fotografi eller maleri. Generalnøkkel, en nøkkel som passer alle låser i et bestemt.


Innrammingsteknikker - Tunet Elverum - Agena AS agena. Dette eksemplet viser bruk av dobbel passepartout i samme farge. Effekten forsterkes ved bruk. Bare hva gjelder passepartout er .

Kjøp passepartout til din ramme. Vi selger også rammer i vår nettbutikk, . Passepartout er den hvite “kanten” som du sikkert har sett i noen. Ta gjerne utgangspunkt i arkfargen på trykket når du velger passepartout. Hvit eller offwhite passepartout er klassiske valg som fremhever motivet.


Alle våre passpartouts er syrefrie, aldersbestandige og er med på å bevare plakaten. Ordet stammer fra Frankrike hvor det betyr . For dem som ikke vet hva passepartout er, er det en utskåret papirbit med åpning i midten som ligger i en ramme. Disse finnes i forskjellige farger for å matche . Velg mellom hvite og fargede passepartout. Glosbe, online ordbok, gratis. Vi har mange maskiner, se hva vi kan tilby.


Når vi bruker uttrykket syrefritt papir, snakker vi om papir som ikke inneholder mekanisk masse, dvs. Med en passepartout setter du motivet i fokus. Gir bildet avstand til glasset - beskytter det mot aldring. Syrefri kartong - skånsomt mot bildet.


Litt usikker på hva de er laget av?

Virker som de er laget av papp med en læraktig overflate. Mulig de har vært brukt som en slags passepartout. Vi som jobber her vet jo godt hva som vil fungere med ulike typer.


Anette har lagt en sandfarget passepartout som en smal rand innen for en . Rammen kan brukes horisontalt eller vertikalt, etter hva som passer deg eller bildene dine. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen.


I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg