torsdag 27. juli 2017

Stavanger turistforening turer 2019

Stavanger turistforening turer 2019

Vi utforsker planetstien i Sandvedparken før vi tar turen inn på Vitenfabrikken og. Passer spesielt for Barn. Turer og aktiviteter. Oversikt over kommende turer og aktiviteter med Sandnes Turlag.


Stavanger turistforening turer 2019

Tilbudet er for deg som liker å gå på tur sammen med andre turglade personer, og som synes det er kjekkere å gå i . Mange av turene går i innmark over kulturbeiter. Vis hensyn til dyr på beite. Bruk gjerdeklyvere der de finnes. HUSK: Sandnes kommune har båndtvang flere . Med fokus på struktur- og flettestrikk designer hun anvendelige plagg for hele familien. Her finner du alle turene i digitale kart.


Spørsmål, bilder, arrangementer og nyheter angående turer for voksne fra STF. Stavanger har hverdagsturer du kan gå. Besøk oss etter endt tur , og kjenn. Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.


Stavanger turistforening turer 2019

I tillegg får du god trim, turtips og. Dette er ein rundtur over Sælandsfjellet med ein avstikkar. Oppfordringen er klar: - Kom dere ut på tur ! Sist oppdatert: 08:5 6. Dalsnuten, sier direktør i Nora Jon Lomøy.


Faktisk er det enkelte turer som blir bedre med buss fordi du slipper å gå tilbake samme vei for å hente bilen. Vi ønsker å komme i gang med trilleturer fra januar 2019. For å få dette til så trenger vi flere trilletur-ledere.


Stavanger turistforening turer 2019

Trilleturene kombineres ofte med matpause, enten. Nå er turorienteringsopplegget for 20i gang og tilgjengelig på nett. Det ordinære opplegget har turer på Brekko, Sørmarka, Kvernevik, Rosenli og Tasta.


MOTTA VÅRT NYHETSBREV. Få våre siste kampanjer og nyheter på epost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg