onsdag 12. juli 2017

Speil over kjøkkenbenk

Kunden ønsket seg et sotet speil over kjøkkenbenken , samt et speil tilskåret på mål og en. Vi anbefaler kun herdet speil over kjøkkenbenken. Herdet speil har en klar, sotet farge med en lysgjennomgang, dvs.


Selv om det finnes uendelig med lekre glassløsninger over kjøkkenbenk, ønsker du kanskje noe enda mer originalt. Hvorfor ikke ha speil over kjøkkenbenken ?

Tror du at Plexi glass er løsningen og eneste alternativ når du ønsker på å slenge deg på trenden glass mellom kjøkkenbenk og overskap , men det er det . Her har vi montert speil over kjøkkenbenk. Ble et lekkert resultat, samtidig som det gir en større romfølelse :) Lakkert glass over kjøkkenbenk. Speil på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake.


Med en glassplate montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å . Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Det kan lages også av.

Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette ditt helt personlige preg på kjøkkenet ditt. Du kan blant annet velge mellom. Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk. Med glass og speil kan du få elegante tilpasninger om badet har skrått tak eller . Glass på vegg bak kjøkkenbenk.


Vi utfører det meste innen glassarbeid som bytting av isolerglass, glass over kjøkkenbenk , bordplater og speil. Vi lagerfører forskjellige typer mønstret glass, . Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. We changed the oven . Alle standardfarger er i vårt sortiment. Speil , dusjløsninger, glassvegger, glass over kjøkkenbenk , bordplater.


Skreddersydd for ditt behov. Vi måler, leverer, produserer . Hva har dere på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap ? Spesielt som glass over kjøkkenbenk , som kan være svært så dekorativt. Dette gjelder også speil i ulike mål og fasonger.

Ta kontakt, så gir vi . Vi spesialtilpasser glassvegger, dusjvegg, glassplate til kjøkken, speil , skyvedører og gulvglass. Vi leverer glassplater over kjøkkenbenk etter mål og behov. Trenger du glass over din kjøkkenbenk for å forhindre sprut og søl på veggen? MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover . Speil er et flott design element, og når strategisk plassert, kan det friske opp et rom, slik at det vises . Vi tilbyr glass over kjøkkenbenk i klar eller farget utførelse. Men vil leverer selvsagt alt innen glass, speil , plast, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg