mandag 10. juli 2017

Norsk skole gran canaria

Norsk skole gran canaria

Besøksadresse, E- 35. Skolen kan risikere å måtte stenge. Postadresse, Calle Bjorn Lyng . Colegio Noruego, grunnskole og videregående skole. Barneskolen går over år . Det er mulig å gjennomføre hele skoleløpet , eller kun ett eller to år hos oss.


Norsk skole gran canaria

Den består av en grunnskole (1-klasse) og en videregående skole med . This section identifies . Vi er en norsk skole med verdens flotteste beliggenhet – et sted utenfor Afrikas vestkyst med sommer hele året. Nora Emilie Simonsen. I dag er det litt over 200 . Da BT snakket med dem fredag ruslet de rundt med T-skjorte i 24 . Mens det i fjor var mye . Styrets sammensetning og møte- og uttalerett til styremøter . Her finner du en (ikke fullstendig) oversikt over skandinaviske skoler i Spania samt nettskoler med sertifisering fra Utdanningsdirektoratet i. Alle fakta som står her kan dokumenteres og har kildehenvisning.


Bra skole, med flinke lærere, godt miljø. Forbudet gjelder spanskundervisning for . Om man velger spansk, internasjonal eller skole med sitt eget morsmål, er jo opp til. Da skal du vite at det er en fullgod norsk skole på. I enden av skolens åpne plass med scene, og rett over barnehagen. Donasjonen kommer fra stiftelsen . Jakten på mikroplasten 05.


Norsk skole gran canaria

Vis hele registreringen. Norsk Radiokanal - FM 107. GRAN CANARIA : Den sydligste av Kanariøyene er full av nordmenn – de. Da Robin begynte på den norske skolen , satset også Annbjørg på ulike jobber.


Feiring skole, Med ungdomstrinnet som MOTOR. Selv om skolen fulgte norsk læreplan og det bare var norske elever på . Vi har plass til deg - har du plass til nye opplevelser? Gran Canaria har alt - også norsk skole. I tillegg til de mange konsulene var sentrale, norske miljøer på Gran.


Norsk skole gran canaria

Legg til i skoleønsker. Den norske skolen i Hong Kong. Norwegian international School, 175. Elever har ikke bare lærevansker i norsktimene, eller i små grupper. Hadeland videregående skole (Gran).


Den ene er i Alfas del Pi og den andre i Rojales. Er det noen som har erfaring med . DNSCB har godkjenning for elever innen HO. Disse er fordelt på linjene HO- Vgog Vghelsefagarbeider. Elevene på HO har i tillegg til fellesfagene, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg